Stadler Form Albert

Cena 579,90 €
Stadler Form Albert
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

STADLER FORM razvlažilnik zraka ALBERT

STADLER FORM ALBERT razvlažilnik zraka, priporočena velikost prostora: 70 m2/175 m3, nastavitev stopenj delovanja: 2, volumen posode za vodo: 2 l, avtomatski izklop, ko je posoda za vodo polna. Vsi produkti imajo izjemen dizajn, materiale vrhunske kakovosti in inovativno tehnologijo Ponašajo s
In stock
579,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Stadler Form albert razvlažilnik zraka

Stadler Form albert razvlažilnik zraka deluje s kompresijskim sistemom. Izbirate lahko med 3 stopnjama delovanja ter nastavite lahko tudi želeno stopnjo vlažnosti. Ponaša se z vgrajenim 24-urnim časovnikom, odločite pa se lahko tudi za vklop funkcije Swing ali Night. Prednost razvlažilnika Albert sta senzor proti zmrzovanju ter funkcija Defrost.
Razpoložljivost je treba preveriti
579,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Stadler Form Albert. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Stadler Form Albert. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0802322002478)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki