CAM Obposteljna posteljica CULLAMI Melange Antracite

Cena od 171,82 € do 225,00 €
CAM Obposteljna posteljica CULLAMI Melange Antracite
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Pristanišna posteljica Cullami, Col.T153/B

Zahvaljujoč odstranljivemu stranskemu delu in možnosti premikanja celotne postelje na okvirju na stran (do 16 cm) jo je mogoče enostavno postaviti tik ob vaši postelji. Za enostavno premikanje po stanovanju je opremljena s kolesi. Cullami posteljica se lahko nastavi na različne višine in jo je mogoče nastaviti. Je pritrjena v kovinskem okviru, posteljico je mogoče trdno pritrditi ali jo uporabljati kot zibelko.Opis: za otroke od rojstva do 9 kg možnost nastavitve na 8 različnih višinah kovinski okvir s 4 kolesi (2 kolesi z zavoro) možnost premikanja ležišča na okvirju za 16 cm, da se posteljica lahko popolnoma približa veliki postelji zahvaljujoč odstranljivemu stranskemu delu jo je mogoče postaviti takoj ob postelji pripenjalni trakovi za pritrditev na posteljo možnost nastavitve ležišča mehko oblazinjenje izvlečna vzmetnica na eni strani posteljice je mrežasta okna Dimenzije: 59x105x82 cmVišina: 134 cmTeža: 10 kgVzdrževanje: Tekstilni materiali so pralni na nežnem programu pri 30C Dimenzija vzmetnice za posteljico je 85x50 cm. !!!Otroška posteljica se dobavlja brez vrtiljaka!!  Vrtiljak je mogoče kupiti ločeno.
out of stock
171,82 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

CAM Obposteljna posteljica CULLAMI Melange Antracite

Cam predstavlja otroško obposteljno posteljico z modernim dizjanom CULLAMI Melange Antracite, ki jo enostavno postavite ob vašo posteljo. Nakup tudi na obroke. CAM
Razpoložljivost je treba preveriti
225,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za CAM Obposteljna posteljica CULLAMI Melange Antracite. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka CAM Obposteljna posteljica CULLAMI Melange Antracite. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8005549925168)
Ocene i komentarji
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki