Philips TAR4406 radio budilka

Cena od 39,99 € do 108,90 €
Philips TAR4406 radio budilka
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Radio ura PHILIPS TAR4406

Prebudite se polni energijePrebudite se polni energije. Ta radioura FM polni vašo mobilno napravo, medtem ko spite, in vas prebudi z nežno naraščujočo glasnostjo alarma ali radijske postaje. Na voljo je tudi časovnik za spanje, da lahko zaspite ob zvokih radia.Zrcalen zaslon z velikimi številkami ureNa tej radiouri FM z alarmom hitro razberete uro. Zaradi velikih številk zrcalen zaslon zlahka vidite, poleg tega lahko svetlost prilagodite prostoru. Nastavljanje alarma, glasnosti in iskanje postaj je enostavno.USB vrata. Napolnite telefonPrebudite se polni energije. Ta radioura FM polni vašo mobilno napravo, medtem ko spite, in vas prebudi z nežno naraščujočo glasnostjo alarma ali radijske postaje. Na voljo je tudi časovnik za spanje, da lahko zaspite ob zvokih radia.Funkcija dvojnega alarma. Nastavite dva alarma.Funkcija dvojnega alarma omogoča nastavitev dveh alarmov, vsakega od teh lahko nastavite na zvok alarma ali radio. Idealno, če boste verjetno zadremali po prvem ali če se mora vaš partner zbuditi pred vami.Časovnik za spanje. Odsanjajte ob poslušanju priljubljenih postaj.Zdrsnite v miren spanec ob svoji priljubljeni radijski postaji. Časovnik za spanje lahko nastavite tako, da do dve uri predvaja izbrano radijsko postajo. Po preteku prednastavljenega časa se radio samodejno izklopi. Funkcija nežnega bujenja. Glasnost alarma ali radia se počasi zvišuje.Prebujajte se prijetno s funkcijo nežnega bujenja. Bodisi da za alarm izberete zvok alarma ali radio, glasnost je najprej nizka, nato pa postopoma narašča. Nič več vas zjutraj ne bo vrglo pokonci!Baterijsko napajanje v primeru izpada elektrikeBaterijsko napajanje zagotovi točen čas ure tudi pri izpadu električne energije.  
in stock
39,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Philips TAR4406/12 radio

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko , želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Radio Philips TAR4406/12 po najboljši ceni.Vtični izdelek: Da Barva: Bela Povezave:USB USB 2. Philips
Razpoložljivost je treba preveriti
108,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Philips TAR4406 radio budilka. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Philips TAR4406 radio budilka. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4895229116658)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki