Internetni radio PHILIPS TAR8805

Cena 179,99 €
Internetni radio PHILIPS TAR8805
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Philips TAR8805 radio

Elegantni radijski sprejemnik vam bo na primer omogočil poslušanje oddaj iz Kanade Philips TAR8805, ki sprejema tisoče internetnih postaj z vsega sveta, ima pa tudi klasičen FM / DAB / DAB + sprejemnik. Spotify Connect omogoča neposredno pretakanje iz Spotifyja, na voljo pa vam bo tehnologija Bluetooth 4.2 za brezžično pretakanje glasbe iz vašega mobilnega telefona. Naprava ima vgrajeno Qi blazinico in vrata USB za polnjenje. Philips
Razpoložljivost je treba preveriti
179,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Internetni radio PHILIPS TAR8805

Še več navdušenjaVse, kar radi poslušate, boste zlahka našli na tem Philipsovem internetnem radiu. Poleg internetnih postaj, postaj DAB+ in FM, sta na voljo še združljivost s storitvijo Spotify Connect in pretakanje prek Bluetootha. Mobilni telefon pa lahko polnite na postaji za brezžično polnjenje Qi.Internetni radio. Na tisoče postaj na dosegu roke.Ta internetni radio je vaša vstopnica do tisoče postaj z vsega sveta, ki oddajajo najrazličnejše programe. Digitalni radijski sprejemnik odlikuje kristalno jasen sprejem. Prednastavite lahko do 20 priljubljenih internetnih postaj, postaj DAB+ ali FM.Spotify Connect. Uporabljajte mobilno napravo, kot je daljinski upravljalnik SpotifyPretakate iz storitve Spotify? Ta internetni radio Bluetooth je opremljen s storitvijo Spotify Connect. Medtem ko radio pretaka najkakovostnejši signal storitve Spotify neposredno iz strežnikov te storitve, ga lahko daljinsko upravljate z mobilno napravo. Prek mobilne naprave lahko pretakate tudi iz drugih glasbenih storitev. Postaja za brezžično polnjenje Qi. Vrata USB.Na zgornji strani radia je postaja za brezžično polnjenje Qi. Za polnjenje starejših telefonov so na voljo vrata USB. Radio je opremljen z velikim, jasnim zaslonom z digitalno uro, na sprednji plošči pa so tipke.Eleganten videz. Velik 2,4" (6,09 cm) barvni zaslon.Mat črno leseno ohišje obdaja velik, visokosijajen barvni zaslon in črno kovinsko mrežico zvočnika. Na zaslonu so prikazani naslovnica albuma in podatki o skladbi, prejeti iz storitve Spotify Connect, kadar uporabljate internetni radio ali DAB, pa logotipi postaj.Dvojni alarm in časovnik za spanjeČasovnik za spanje vam omogoča, da zdrsnete v spanec ob predvajanju vaše priljubljene radijske postaje. Funkcija dvojnega alarma omogoča nastavitev dveh različnih alarmov. Idealno, če boste verjetno zadremali po prvem.Odprtina za bass-reflex. Polni, mogočni nizki toni.Odprtina za bass-reflex. Polni, mogočni nizki toni.  
in stock
179,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Internetni radio PHILIPS TAR8805. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Internetni radio PHILIPS TAR8805. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4895229108202)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki