Lexibook Batmanov pustolovski komplet z radiem, daljnogledom in kompasom

Cena od 39,99 € do 41,54 €
Lexibook Batmanov pustolovski komplet z radiem
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Lexibook Pustolovski set z walkie talkieji Batman

Popoln pustolovski komplet z walkie-talkieji, kompasom, svetilko in daljnogledom za male akcijske raziskovalce. Idealno za tabore, kolesarske izlete ali prostočasno igro na prostem. Zagotovljen uspeh v vsaki avanturi! Lexibook
Razpoložljivost je treba preveriti
39,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Batman Walkie Talkie Adventure Set

Pustolovski komplet vsebuje vse, kar otroci potrebujejo za raziskovanje okolice, igranje iger in komunikacijo s prijatelji. S teleskopom se lahko otroci igrajo raziskovalci, ki opazujejo bolj oddaljene objekte, igračka kompas (nima pravih funkcij) pa bo odlična popestritev igrišča. Če se na pustolovščino odpravljajo v temi, jim bo prav prišla svetilka , s katero lahko pošiljajo tudi skrivne signale. Največja posebnost tega kompleta pa so radijski sprejemniki , ki omogočajo povezavo do razdalje 120 metrov na ravnem odprtem prostoru (odvisno od terena in vremenskih razmer). Z uporabniku prijaznimi kontrolnimi gumbi, kot je "TALK", popolnim dizajnom za male roke in neverjetnim digitalnim zvokom, so kot nalašč za igranje vohunov ali deljenje tajnih informacij! Poleg tega imajo odstranljive sponke za pas , tako da jih lahko otroci zapnejo, kjer jim ustreza. Svetilke in radio delujejo na baterije (niso priložene v paketu). Šest baterij 1,5 V AAA/LR03 za oba radia (po tri) in dve bateriji 1,5 V AAA/LR03 za svetilko. Predale za baterije enostavno odprete z izvijačem (ni priložen v paketu). Pri walkie-talkieju preprosto odstranite sponko na zadnji strani walkie-talkieja, pri svetilki pa odprite pokrov na dnu. Navaden sprehod skozi gozd ali izlet s kolesom spremeni v avanturo! Poleg tega se oddajniki lahko uporabljajo kot pripomoček za zagotavljanje varnosti otrok, ko so izven vidnega polja. Omogočajo družinskim članom, da ostanejo v stiku, tudi če so zunaj dosega signala celice med pohodništvom ali kampiranjem, in igrajo pomembno vlogo v natrpanih prostorih, kjer se lahko otroci zlahka izgubijo. Ključne funkcije: Batmanova tema Odličen pustolovski komplet z voki-tokiji, svetilko, daljnogledom in kompasom (brez pravih funkcij) Dva radia z dometom oddajanja do 120 metrov na prostem (odvisno od terena in vremenskih razmer je priporočljiva uporaba na ravnem odprtem prostoru) Odlično za igre na prostem in pustolovska potovanja Popoln komplet za vohunsko igro Enostavna komunikacija in pomoč družinskim članom pri pohodništvu ali kampiranju Uporabniku prijazni kontrolni gumbi Snemljiva sponka za pas Ne uporabljajte voki-tokijev zunaj med nevihto!
out of stock
41,54 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Lexibook Batmanov pustolovski komplet z radiem. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Lexibook Batmanov pustolovski komplet z radiem. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3380743096865)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki