WEBHIDDENBRAND Puzzle 3D - ribnik

Cena od 4,05 € do 7,60 €
WEBHIDDENBRAND Puzzle 3D - ribnik
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Bino 3D Puzzle, ribnik

Prva barvna uganka za naše malčke. Otroci lahko sestavljajo vesele živali ob ribniku. Zahvaljujoč močnim lesenim kosom so sestavljanke enostavne za prijem in uporabo. Prisrčno oblikovana sestavljanka igrivo podpira prepoznavanje in poimenovanje barv in živali. Uri fino motoriko in sposobnost razlikovanja velikosti in oblik. Med igro lahko otroci vadijo koordinacijo rok ter izboljšajo praktično inteligenco in kognitivne sposobnosti. dimenzije izdelka: 18x18x2,5 cm, število delov: 9 kos. material: les. Starost: od 3 let.
in stock
4,05 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Bino Puzzle 3D - ribnik

S prostorsko sestavljanko lahko otroku pomagate razviti ne le prepoznavanje oblik in fino motoriko, temveč tudi razumevanje zaporedja. Bino
Razpoložljivost je treba preveriti
7,60 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za WEBHIDDENBRAND Puzzle 3D - ribnik. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka WEBHIDDENBRAND Puzzle 3D - ribnik. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4019359834170)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki