Puzzle - Gasilski dom

Cena od 8,81 € do 14,20 €
Puzzle - Gasilski dom
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Puzzle - Gasilski dom

Kreativna gasilska sestavljanka, zložena v obliki stolpa. Otroci lahko začnejo s spodnjim delom in dodajo še 10 kosov v poljubnem vrstnem redu, čemur sledi zgornji del, tako da vsakič ustvarijo drugo gasilsko postajo. Ogromni kosi so zasnovani tako, da jih mlajši otroci zlahka obvladajo in izboljšajo njihovo koordinacijo oči in rok. Na splošno so te uganke odličen način za spodbujanje ustvarjalne igre in reševanja problemov pri otrocih, hkrati pa podpirajo njihov fini motorični in kognitivni razvoj. Te sestavljanke merijo 18 x 108 cm in so odličen dodatek k vsaki igralnici ali učilnici, saj otrokom ponujajo zabavno in interaktivno dejavnost.
out of stock
8,81 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Galt Puzzle Gasilska postaja 12 kosov

Edinstven koncept sestavljanke z neomejenimi možnostmi in različicami! Kreativna sestavljanka gasilske postaje, zložena v obliki stolpa. Galt
Razpoložljivost je treba preveriti
14,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Puzzle - Gasilski dom. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Puzzle - Gasilski dom. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5011979626271)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki