Puzzle 3D Dubaj / led - 182 kosov

Cena od 21,68 € do 28,80 €
Puzzle 3D Dubaj / led - 182 kosov
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Puzzle 3D Dubaj / led - 182 kosov

3D sestavljanke so idealna igrača za ustvarjalne in likovno nadarjene otroke. Dovolj je le malo potrpljenja in iz posameznih delov je mogoče sestaviti skoraj vse. Ponudba vključuje stroje, vojaško opremo, zgradbe, mostove, stolpe, ladje, templje, katedrale in športne stadione. Posamezni kompleti se razlikujejo po zahtevnosti sestavljanja, to pa vpliva tudi na število delov v sestavu. Odvisno je od vaše spretnosti in potrpežljivosti. Komplet bo zagotovo potreboval nekaj časa, preden boste lahko iz posameznih delov sestavili neverjetna dela. 3D komplet je izdelan iz trdnega materiala - masivnega kartona, kaširanega s tiskanim papirjem. Ko so sestavljene, so 3D puzzli videti odlično kot okras v otroški sobi. Težavnost prilagodite lastnim izkušnjam. Potrebujete 2XAA baterije (niso vključene)
in stock
21,68 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

CubicFun CityLine panoramska 3D sestavljanka: Dubaj 182 kosov

Očarljiva svetleča 3D panorama Dubaja. 3D sestavljanka – gradbeni set iz serije CityLine podjetja CubicFun iz posebnega materiala – približno 3 mm debele pene, prevlečene z laminiranim tiskanim papirjem. CubicFun
Razpoložljivost je treba preveriti
28,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Puzzle 3D Dubaj / led - 182 kosov. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Puzzle 3D Dubaj / led - 182 kosov. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (6944588205232)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki