Oris kmetijskega lesa za vložek/sestavljanko

Cena od 6,84 € do 7,00 €
Oris kmetijskega lesa za vložek/sestavljanko
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Oris kmetijskega lesa za vložek/sestavljanko

Naučite svojega otroka prepoznati domače živali že od zibelke. Z lesenim vložnim krožnikom bodo najbolj osvojili malčki od 18. meseca naprej, zanesljivo pa bo zanimal tudi mlajše radovedneže. Z nameščanjem živali v pravilne luknje (pa tudi z metanjem ven, dajanjem v usta ali skrivanjem na najbolj skrivnih mestih) otroci urijo motorične sposobnosti, domišljijo in sposobnost razlikovanja. Visokokakovosten les za vložek je natančno obdelan, tako da otrok ni v nevarnosti poškodb niti pri najbolj divjem rokovanju. Vložek vsebuje 8 delov, vključno s ploščo. Dimenzije izdelka 30 x 21 x 2 cm. IN primerno za otroke od 18 mes.
in stock
6,84 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Classic world TEDDIES Deska za sestavljanje sestavljank/pomnilnikov Contour Farm Wood 18m+

Naučite otroka prepoznati kmečke živali že v zibelki. Lesena vstavna ploščica bo najbolj zabavna za malčke od 18 mesecev naprej, vendar bo zanesljivo pritegnila tudi mlajše radovedneže. Classic world
Razpoložljivost je treba preveriti
7,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Oris kmetijskega lesa za vložek/sestavljanko. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Oris kmetijskega lesa za vložek/sestavljanko. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (6927049004179)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki