Bigjigs Toys sestavljanka - Krava in tele

Cena od 6,80 € do 8,10 €
Bigjigs Toys sestavljanka - Krava in tele
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Sestavljanka Bigjigs Toys - Krava s teletom

Skrbna mati krava pazi na svojega telička in skupaj se paseta na zelenem travniku. 16 kosov robustne sestavljanke je postavljenih na podstavek z enakim motivom, tako da bo vaš otrok v hipu dobil sestavljeno sliko. Dimenzije delov so prilagojene lahkemu prijemu otroških rok. Uganka pomaga razvijati besedni zaklad, domišljijo, motorične sposobnosti in koncentracijo. Sestavljen puzzle je v okvirju, slika ni premaknjena ali uničena. Glavne značilnosti : vsebuje 16 kosov sestavljanke pomaga pri razvoju besednega zaklada, domišljije, motoričnih sposobnosti in koncentracije izdelani iz visokokakovostnih, odgovorno pridobljenih materialov ustreza veljavnim evropskim varnostnim standardom.
out of stock
6,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Bigjigs Toys sestavljanka - Krava in tele

Skrbna mati krava pazi na svojega malega telička, ki se skupaj paseta na zelenem travniku.16 delov te trpežne sestavljanke je postavljenih na ozadje z enakim motivom, zato bo vaš otrok sliko sestavil v … Bigjigs Toys
Razpoložljivost je treba preveriti
8,10 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bigjigs Toys sestavljanka - Krava in tele. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bigjigs Toys sestavljanka - Krava in tele. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0691621194935)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki