Bigjigs Toys Drevené puzzle baletky 35 dielikov

Cena od 16,39 € do 19,60 €
Bigjigs Toys Drevené puzzle baletky 35 dielikov
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Bigjigs Toys Lesene puzzle balerinke 35 kosov

Lesena sestavljanka "Baletke" je lepa in privlačna igrača za male ljubitelje baleta in plesne umetnosti. Prikazuje milino in milino balerine, ki navdihuje ustvarjalnost. Sestavite to očarljivo sestavljanko iz 35 natančno izrezanih kosov, ki podpirajo razvoj fine motorike in prostorskega razmišljanja. Podoba balerine ujame lepoto in milino plesa. Igranje s to sestavljanko ni le odličen pripomoček za razvijanje spretnosti, ampak tudi lep dodatek k otroškemu prostoru, ki spodbuja ustvarjalno razmišljanje in okus za lepoto. Leseni deli so gladki na otip, vzdržljivi in enostavni za sestavljanje. Igrača je primerna za otroke stare 3 leta in več, čeprav bodo tudi starejši otroci znali ceniti lepoto in izziv sestavljanja te umetniške sestavljanke. Glavne značilnosti: razvoj finih motoričnih sposobnosti in prostorske domišljije podpira kreativno razmišljanje in okus za lepoto 35 kosov.
out of stock
16,39 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Bigjigs Toys Lesena balerina Puzzle 35 kosov

Lesena sestavljanka „Baletke“ je čudovita in zanimiva igrača za male ljubitelje baleta in plesne umetnosti. Bigjigs Toys
Razpoložljivost je treba preveriti
19,60 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bigjigs Toys Drevené puzzle baletky 35 dielikov. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bigjigs Toys Drevené puzzle baletky 35 dielikov. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0691621194782)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki