EDU3 Barve za obraz v lesenem svinčniku, 6 komplementarnih barv, v papirnati škatli

Cena od 14,50 € do 15,33 €
EDU3 Barve za obraz v lesenem svinčniku
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

EDU3 Barve za obraz v lesenem svinčniku, 6 komplementarnih barv, v papirnati škatli

Podroben opis izdelka Barve za obraz EDU3 v lesenem svinčniku so popolne za kakršno koli zabavo tako za fino obrisovanje kot površinsko barvanje. Poslikajte obraz z živalmi, rožami ali filmskimi junaki. Barve za obraz cenijo tudi ljubitelji športa in so odličen dodatek k kostumu. Prednosti obraznih barv EDU3 dermatološko testirano, varno enostavno pranje, zelo enostavno odstranjevanje popoln make-up zahvaljujoč bogatim barvam 6 barv - rumena, rdeča, zelena, modra, črna in bela v papirnati škatli Likovni pribor EDU3 prinaša kreativno ustvarjanje za otroke, ki radi ustvarjajo, slikajo, rišejo. Pisane in bogate barve otroke očarajo in veliko bolj uživajo pri ustvarjanju. V ustvarjanju z otroki bo uživala vsa družina in prijatelji! EDU3 je nemška blagovna znamka najvišje kakovosti. Varne in enostavne za pranje obrazne barve EDU3 prinašajo barvito zabavo in barvita ličila na karnevale, športne dogodke in vrtce.
out of stock
14,50 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

EDU3 Barve za obraz v lesenem svinčniku, 6 komplementarnih barv, v papirnati škatli

Podroben opis izdelka. EDU3 obrazne barve v lesenem svinčniku so kot nalašč za vsako zabavo. Svinčniki za okrogle obraze EDU3 so primerni za fino oblikovanje in barvanje površin. Poslikajte obraz z živalmi, rožami ali filmskimi junaki. Barve za obraz cenijo tudi ljubitelji športa in so odličen dodatek k kostumu. Svinčniki za okrogel obraz edu3 za fino oblikovanje in barvanje površin Ta komplet vključuje svinčnike v naslednjih barvah: bela, oranžna, roza, rjava, zlata in srebrna Prednosti obraznih barv EDU3 dermatološko testirano, varno enostavno pranje, zelo enostavno odstranjevanje popoln make-up zahvaljujoč bogatim barvam 6 barv v papirnati škatli Likovni pribor EDU3 prinaša kreativno ustvarjanje za otroke, ki radi ustvarjajo, slikajo, rišejo. Pisane in bogate barve otroke očarajo in veliko bolj uživajo pri ustvarjanju. V ustvarjanju z otroki bo uživala cela družina in prijatelji! EDU3 je nemška blagovna znamka najvišje kakovosti.
out of stock
15,33 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za EDU3 Barve za obraz v lesenem svinčniku. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka EDU3 Barve za obraz v lesenem svinčniku. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4260376461522)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki