Zapf Creation 709900 Baby Annabell Interaktívna Annabell, 43 cm

Cena od 61,26 € do 61,99 €
Zapf Creation 709900 Baby Annabell Interaktívna Annabell
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Zapf Creation 709900 Baby Annabell Interaktivna Annabell, 43 cm

ZAPF - Baby Annabell Interaktivna Annabell, 43 cm Najnovejša veščina Baby Annabell je baby joga. Ovčka na rožnatih nogah punčke izvede prvo vajo: iztegne nogice, rokice vstran v višini ramen, sprosti se... Mali jogi se zelo razveseli, ko ji mamica ali očka premikata rokice in nogice. Ob vsaki asani se navdušeno nasmeji. Na koncu vadi obrazno jogo. Za to vajo Baby Annabell da dudo v svojo dudo in nato sesa, medtem ko premika dudo in spušča prikupne zvoke. Po uri joge je Baby Annabell žejna. Mala mamica ali očka ji nadene oprsnico in Baby Annabell sesa iz njene stekleničke. Potem je čas za sprostitev. Pomemben je tudi počitek. Če Baby Annabell daste spat, zapre svoje modre utripajoče oči, prisrčno zazeha in nato zaspi, pri čemer se nežno sprosti. Baby Annabell ima mehko telo in je zato idealna punčka za crkljanje in crkljanje skupaj. Reagira na dotike in gibe. Baby Annabell omogoča realistično in domiselno igro s punčko ter spodbuja razvoj odgovornosti in empatije. Deluje na baterije (niso priložene). Punčka Baby Annabell Interactive Annabell velikosti 43 cm je oblečena v škorenjčke in kapo. Paket vsebuje oprsnico, stekleničko za dudo, verižico in otroški album z listom nalepk.
in stock
61,26 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Baby Annabell Interaktivna Annabell, 43 cm

Najnovejša spretnost dojenčice Annabell je joga za dojenčke. Interaktivna Annabell ponuja realistično gibanje. Navdušeno se nasmehne. Na koncu se loti še joge. Baby Annabell dobi v usta dudo, ki jo nato sesa, pri tem pa premika usta. Baby Annabell
Razpoložljivost je treba preveriti
61,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Zapf Creation 709900 Baby Annabell Interaktívna Annabell. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Zapf Creation 709900 Baby Annabell Interaktívna Annabell. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4001167709900)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki