Mattel HPN09 Barbie Extra Mini Minis Set 5 punčk

Cena od 33,22 € do 41,60 €
Mattel HPN09 Barbie Extra Mini Minis Set 5 punčk
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Barbie Extra Mini Minis Set 5 punčk

Ta komplet Barbie Extra Mini Mini vključuje pet punčk. Vsaka punčka je visoka približno 8 cm. Barvni in modni outfiti ustvarjajo značilen poudarek. Doživite petkrat modno zabavo s petimi punčkami! Vsaka punčka Barbie Extra Mini Mini ima edinstven videz z dodatki, kot so sončna očala, uhani, torbice in drugo. Vsaki punčki je priloženo stojalo z logotipom Barbie Extra Mini Minis. Ta komplet 5 punčk Barbie Extra Mini Mini spodbuja kreativno raziskovanje različnih stilov oblačenja in zabavo z modo. Je popolno darilo za modne navdušence.
in stock
33,22 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Mattel HPN09 Barbie Extra Mini Minis Set 5 punčk

Barbie® Extra Mini minis punčke so prav tako ekstravagantne kot Barbie® Extra punčke, le v miniaturizirani obliki in imajo drzno modo in izvirne dodatke! Ta komplet vključuje pet čudovitih punčk. Vsak od njih se ponaša z neverjetnim videzom z glamuroznimi dodatki. Mattel
Razpoložljivost je treba preveriti
41,60 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Mattel HPN09 Barbie Extra Mini Minis Set 5 punčk. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Mattel HPN09 Barbie Extra Mini Minis Set 5 punčk. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0194735163786)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki