Le Toy Van Pohištvo Daisylane Kuhinja

Cena od 35,60 € do 35,96 €
Le Toy Van Pohištvo Daisylane Kuhinja
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Papo Le Toy Van Pohištvo Daisylane Kuhinja

Nobena hiša za punčke ni popolna brez opremljene kuhinje. S tem čudovitim lesenim kuhinjskim setom lahko otroci kuhajo ali pečejo nekaj okusnega za svoje miniaturne goste. Papo
Razpoložljivost je treba preveriti
35,60 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Kuhinja Le Toy Van Furniture Daisylane

Nobena hiša za punčke ni popolna brez opremljene kuhinje. S tem čudovitim lesenim kuhinjskim kompletom lahko otroci skuhajo ali spečejo nekaj dobrega za svoje goste. Ta domiseln set s poudarkom na detajlih sestavljajo pomivalno korito, štedilnik, pečica z odpirajočimi se vrati, velik hladilnik z odpirajočimi se vrati, miza z 2 stoloma, kjer lahko pripravite vse. Več dodatkov za hišice za punčke Daisylane, ki ustrezajo hiši za punčke Le Toy Van, lahko najdete na naši spletni strani. Z ljubeznijo so ga oblikovali izkušeni obrtniki z uporabo etičnih praks in trajnostnih materialov, ki so prijaznejši do našega planeta. Glavne značilnosti: Izdelano etično iz trajnostnih materialov Testirano v skladu z najstrožjimi standardi. Navdihuje ustvarjalno in domiselno igro s kolekcijo Daisylane. Prestižna kolekcija hišic za punčke in dodatkov znamke Le Toy Van. Pred več kot 25 leti je ustanovitelj Georges oblikoval svojo prvo hišo za punčke, gradnik tega podjetja. Lesene hišice za punčke Daisylane, izdelane etično iz trajnostnih materialov, so edinstvene in spodbujajo otroško domišljijo. Družinska dediščina, prava igralniška naložba.
out of stock
35,96 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Le Toy Van Pohištvo Daisylane Kuhinja. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Le Toy Van Pohištvo Daisylane Kuhinja. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5060023410595)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki