Le Toy Van Komplet za nego lutk Le Toy Van

Cena od 32,36 € do 33,71 €
Le Toy Van Komplet za nego lutk Le Toy Van
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Le Toy Van Komplet za nego, za lutke

Ta čudovit komplet vsebuje vse, kar bodo otroci potrebovali za nego plišastih živali in lutk. Vključuje prikupno previjalno torbo iz blaga s trakom, z okrasno ilustracijo listov. V njej boste našli vse potrebne pripomočke, dudo, slinček, plenico, krožnik, žlico, prigrizek in stekleničko. Le Toy Van
Razpoložljivost je treba preveriti
32,36 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Le Toy Van Care set za punčke

Domiselen set za male skrbnike. Ta čudovit komplet vsebuje vse, kar bodo otroci potrebovali za nego plišastih igrač in punčk. V paketu ljubka tekstilna previjalna torba s trakom, z okrasno ilustracijo listkov. Notri boste našli vse najnujnejše, dudo, oprsnico, plenico, krožnik, žlico, malico in stekleničko. Izdelana z ljubeznijo iz kombinacije naravnega bombaža in masivnega lesa. Vsi dodatki so primerni za plišaste igrače in punčke v velikosti cca 30 do 35 cm. Igrače z namenom Vse igrače Le Toy Van so narejene s ciljem – dolgotrajne. Z ljubeznijo so ga oblikovali izkušeni obrtniki z uporabo etičnih praks in trajnostnih materialov, ki so prijaznejši do našega planeta. Glavne značilnosti: za plišaste igrače in punčke v velikosti cca 30 do 35 cm etično izdelano iz trajnostnega lesa pobarvan z nestrupenimi barvami na vodni osnovi testiran po najvišjih standardih spodbuja domišljijo, igranje vlog pomaga pri razvoju govora in socialnih veščin Nagrada za igrače: Independent Toy Gold Award 20 Zbirka Honeybake: Igrače v tej zbirki so primerne za odkrivanje, otrokom bodo pomagale pri razvoju domišljije, socialnih in verbalnih spretnosti ter kognitivnih funkcij. Tradicionalna zasnova z modernimi detajli bo zagotovo zabava za otroke. Honeybake je kolekcija Le Toy Van, ki je prejela največ nagrad za dizajn, kakovost, varnost ter izobraževalno in igralno vrednost.
out of stock
33,71 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Le Toy Van Komplet za nego lutk Le Toy Van. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Le Toy Van Komplet za nego lutk Le Toy Van. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5060692635985)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki