WEBHIDDENBRAND Električna črpalka za dojenje Baby Ono PICO

Cena od 41,49 € do 46,92 €
WEBHIDDENBRAND Električna črpalka za dojenje Baby Ono PICO
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

BABYONO Električna črpalka za materino mleko PICO

Trifazna električna prsna črpalka PICO Brez vrvic, brez cevi, brez štrlečih kablov. Je zanesljiva prsna črpalka v modernem dizajnu. Je zelo lahka, tiha in udobna, s svojim čudovitim videzom pa bo navdušila vse mamice. V kompletu je steklenička z dudo in zamenljivimi lijaki v dveh velikostih. Preverite, kako priročno in učinkovito je lahko črpanje mleka z novo električno prsno črpalko PICO. 3 načini sesanja Na voljo so 3 načini delovanja – masaža, spodbujanje laktacije in ekstrakcija mleka. Trifazna prsna črpalka omogoča 9 stopenj sesalne moči. Tako lahko izdelek prilagodite svojim trenutnim potrebam. Udobje Prsna črpalka Babyono Pico je tiha in lahka. Sestavljen je le iz nekaj delov, kar olajša uporabo uporabnika. Zamenljivi lijaki Ker imajo doječe matere raje udobje, je komplet sestavljen iz lijakov v dveh velikostih: 21 mm in 24 mm. Izdelani so iz varnih materialov brez BPA. Izberite tisto, ki natančno ustreza velikosti vaših bradavic. Oddelek za mleko Membrana in ventil preprečujeta vstop mleka v črpalko. Zahvaljujoč temu ste lahko prepričani, da je črpanje mleka visoko higienično in varno. Zaslon na dotik Zaslon prsne črpalke je velik in jasen. Omogoča vam ogled načina sesanja, nadzor sesalne moči in preverjanje stanja baterije. Uporaba prsne črpalke je zelo preprosta. Steklenička z dudo V kompletu je steklenička za mleko z dudo. Mleko lahko otroku daste takoj, ne da bi ga morali natočiti. Prsna črpalka PICO je primerna za večino stekleničk, ki so na voljo na trgu. Brezžično Električno prsno črpalko lahko vzamete kamorkoli, tudi na potovanje, saj ima vgrajeno baterijo in vam ni treba nenehno priklopiti na vtičnico. Priložena je praktična torba za lažji transport. Odlična obstojnost Trifazna prsna črpalka lahko s polno baterijo deluje do 2 uri. Ponuja način samodejnega izklopa (izklop po 30 minutah). Hitro ga lahko napolnite s kablom USB-C. Sodoben dizajn Vemo, kako pomembna je estetika. Osredotočili smo se na kakovost materialov in površinsko obdelavo. Rožnato zlati elementi in nežna barva ovitka dajejo izdelku eleganten videz. Način masaže Ta način dela vključuje tri masažne gibe, ki jim sledi en sesalni gib. Ta režim je priporočljiv za spodbujanje dojk, da v kratkem času izčrpajo več mleka, kot tudi za lajšanje bolečin v primeru polnih dojk. Način črpanja Ta način vključuje dolge in velike gibe, ki zagotavljajo učinkovito ekstrakcijo mleka. Način laktacije V tem načinu prsna črpalka izvaja intenzivne, a majhne gibe za spodbujanje laktacije ter spodbuja proizvodnjo in izločanje mleka iz mlečnih žlez v dojkah. Tehnični parametri Vsebina paketa: - prsna črpalka PICO - Silikonski lijak premera 21 mm in 24 mm - USB-C polnilni kabel - Torba za shranjevanje - Steklenička 280 ml z nastavkom in pokrovom Delovni čas s polno baterijo: približno 120 minut.
out of stock
41,49 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

BABY ONO PICO ELEKTRIČNA PRSNA ČRPALKA

Trifazna električna prsna črpalka PICO.Brez cevk, brez cevk in štrlečih žic.To je zanesljiva prsna črpalka s sodobnim pridihom. Je zelo lahka, tiha in udobna, njena čudovita oblika pa bo razveselila oko vsake matere. Priložena ji je steklenička z dudo in izmenljivi lijaki v dveh velikostih. BABY ONO
Razpoložljivost je treba preveriti
46,92 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za WEBHIDDENBRAND Električna črpalka za dojenje Baby Ono PICO. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka WEBHIDDENBRAND Električna črpalka za dojenje Baby Ono PICO. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5901435413876)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki