Philips Avent SCF395/31 Standard električna črpalka, enojna

Cena od 129,76 € do 181,99 €
Philips Avent SCF395/31 Standard električna črpalka
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Električna prsna črpalka Philips AVENT SCF395/31

Navdihnjen z otrokom, ustvarjen za mamo. Tehnologija naravnega gibanja za hitrejši pretok mleka. Odkrijte novo obdobje črpanja s popolnim ravnovesjem sesanja in stimulacije bradavic, ki ga navdihuje naraven način dojenčkovega pitja. Električna prsna črpalka Philips Avent ohranja optimalen pretok mleka in je nežna prilagaja velikosti in obliki bradavice. Lastnosti: - Prilagodljiv - Minimalno število delov in intuitivna montaža - Tihi motor omogoča diskretno sesanje kjerkoli (uporaba s kablom) - Funkcija Pause/Start - Prilagodljivo sesanje, 8 + 16 stopenj nastavitve - Funkcija pomnilnika - Mehko in udobno - Mehak, prilagodljiv silikonski vložek - Sesanje brez nagibanja naprej - Hitro iztisnite več mleka v krajšem času - Tehnologija naravnega gibanja za hiter pretok mleka - Hiter pretok mleka Izčrpajte več mleka v krajšem času z blazinico, ki spodbuja dojke, da črpajo mleko tako kot dojenček. Neopazno prehaja iz načina stimulacije v način črpanja, pri čemer uporabi ravno pravo količino stimulacije bradavic in sesanja, da doseže največji pretok mleka. Temelji na rezultatih časa začetka toka mleka (čas do refleksa sproščanja mleka – MER). Prilagodi se vaši bradavici Ker je vsak od nas drugačne oblike in velikosti, se bo silikonska podloga zlahka raztegnila in prilagodila vaši bradavici. Primeren je za 99,98 % velikosti bradavic (do 30 mm). Udobno se namestite Med sesanjem se lahko počutite sproščeno zahvaljujoč zasnovi, ki vam omogoča, da sedite pokončno, ne da bi se morali nagibati naprej. Ni se vam treba nagibati naprej, to je klinično dokazan udoben položaj sesanja. Na podlagi rezultatov kliničnega preskušanja izdelka, opravljenega na 20 udeležencih (2019); 90 % udeleženk meni, da je sesalni položaj udoben (preprost električni); 95 % udeleženk meni, da je sesalni položaj udoben (dvojni električni). Prilagaja se vašim potrebam Prilagodite vsako uporabo svojim potrebam s širokim naborom nastavitev stimulacije in sesanja. Naša prsna črpalka ponuja 8 stopenj stimulacije in 16 stopenj sesanja, ki ustrezajo vaši domišljiji. Posesajte diskretno kjer koli Sesajte kadarkoli in kjer koli z našim tihim pogonom in tanko zasnovo. Samo kabelska uporaba. Enostaven za čiščenje in zlaganje Naš zaprti sesalni sistem pomeni, da mleko ne pride v cevi, zato je potrebno manj čiščenja. Zaradi manj delov je ponovno sestavljanje enostavno. Prekinite kadarkoli, kot želite Če morate prilagoditi nastavitve ali si vzeti odmor, je gumb za začetek/pavzo vedno na dosegu roke. Shranite svoje priljubljene nastavitve Veš kaj ti je všeč? Prsna črpalka si samodejno zapomni vašo zadnjo nastavitev, tako da se preprosto usedete in pritisnete gumb za zagon.
out of stock
129,76 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Philips Avent SCF395/31 Standard električna črpalka, enojna

Dodatni 20% popust na izbrane artikle s promo kodo HAPPYBABY20. Akcija velja do 2.6.2024 oz. do odprodaje zalog. Philips-Avent SCF395/31 Standard električna črpalka, enojna. Z zasnovo, ki vam omogoča, da sedite pokonci, namesto da se sklanjate naprej, se pri črpanju lahko povsem sprostite. Philips Avent
Razpoložljivost je treba preveriti
181,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Philips Avent SCF395/31 Standard električna črpalka. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Philips Avent SCF395/31 Standard električna črpalka. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8720689021869)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki