LOVI Vreče za shranjevanje izcejenega mleka 25 kosov Buddy Bear

Cena od 10,38 € do 12,19 €
LOVI Vreče za shranjevanje izcejenega mleka 25 kosov Buddy Bear
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LOVI Vreče za shranjevanje izcejenega mleka 25 kosov Buddy Bear

Blagovna znamka LOVI predstavlja edinstveno novost - vrečke za shranjevanje materinega mleka iz zbirke Buddy Bear, ki jih lahko shranite v hladilniku, zamrzovalniku ali tudi segrejete v mikrovalovni pečici. V pakiranju boste našli 25 kosov, ki ne vsebujejo BPA. Blagovna znamka LOVI ustvarja inovativne izdelke in nudi potrebno pomoč doječim materam. LOVI poskuša zaščititi dojenčkovo laktacijo in aktivni razvoj. Dojenje je za matere zelo pomembno, zato iščejo vrečke za shranjevanje materinega mleka, ki lahko zaščitijo kakovost mleka in mu omogočijo daljše trajanje. Vsak dan z dojenčkom je poln dejavnosti, matere pa so zelo zaposlene, zato so vrečke za shranjevanje materinega mleka praktičen pripomoček. Poleg tega je uporaba udobna in varna. Mame iščejo izdelke, ki bodo delovali tako doma kot na poti. Pomembno je, da so vrečke za shranjevanje izcejenega materinega mleka med prevozom ustrezno zavarovane s tesnilnim pokrovom, da preprečite iztekanje mleka. Profilirana oblika stranskega lijaka Za priročno in enostavno nalivanje mleka iz vrečke za shranjevanje mleka v steklenico. Tesnilni pokrov Dvojno, močno zapiranje vrečke preprečuje nenamerno razlitje mleka. Sterilna embalaža Mleko je takoj pripravljeno za uporabo. Prostor za zapiske in količina mleka v vrečki. Merilo - berljivo in vidno merilo na vrečki prostornina do 200 ml Skladiščenje Primerno za shranjevanje v hladilniku ali zamrzovalniku.
out of stock
10,38 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LOVI Buddy Bear Vrečke za shranjevanje iztisnjenega mleka, 25 kos

Vrečke za shranjevanje materinega mleka, opremljene z dvojnim pokrovčkom, ki ščiti pred iztekanjem tekočine. Ohranja kakovost mleka in mu podaljšuje rok uporabnosti. Canpol babies vrečke za shranjevanje iztisnjenega mleka 25 kos Buddy Bear so narejene iz nežnega materiala, ki ne vsebuje BPA. LOVI
Razpoložljivost je treba preveriti
12,19 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LOVI Vreče za shranjevanje izcejenega mleka 25 kosov Buddy Bear. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LOVI Vreče za shranjevanje izcejenega mleka 25 kosov Buddy Bear. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5903407122083)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki