LOVI Discreet Elegance vstavki za modrčke, 40 kosov črni

Cena od 9,34 € do 11,80 €
LOVI Discreet Elegance vstavki za modrčke
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LOVI Discreet Elegance vložki za nedrček 40 kom črne barve

Super vpojni in ultra tanki tamponi LOVI Discreet Elegance 40 kosov zagotavljajo občutek suhosti podnevi in ponoči. Zahvaljujoč posebni obliki in elegantni čipki se boste počutile bolj ženstveno in udobno. Lastnosti tamponov modrčka Discreet Elegance: Zračna Tamponi za nedrčke so zelo zračni, da ne dražijo občutljive kože prsi. Zelo vpojno Tekočina se znotraj vložka spremeni v gel. Dvojni lepilni trak Lepilni trakovi držijo tampon v nedrčku na pravem mestu in ne dovolijo, da bi padel iz nedrčka. Anatomsko oblikovana Je udoben in se prilagaja obliki prsi. Higiensko pakiranje Vsak tampon za nedrček je pakiran posebej, da se ohrani najvišja raven higiene.
out of stock
9,34 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LOVI Discreet Elegance vstavki za modrčke, 40 kosov črni

Vložki za enkratno uporabo za modrček Discreet Elegance blagovne znamke Lovi so zasnovani za mame med dojenjem. Dihajoč in udoben material je primeren za občutljivo kožo dojk in bradavic. Ohranja spodnje perilo čisto in suho. LOVI
Razpoložljivost je treba preveriti
11,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LOVI Discreet Elegance vstavki za modrčke. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LOVI Discreet Elegance vstavki za modrčke. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5901691862036)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki