Električna prsna črpalka narejena zame

Cena od 135,51 € do 184,00 €
Električna prsna črpalka narejena zame
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Električna prsna črpalka narejena zame

Ta prsna črpalka je idealna za uporabo, kjerkoli se odločite, ali za črpanje iz ene dojke, medtem ko se vaš dojenček hrani z druge, ima zelo mehko, oblazinjeno silikonsko skodelico z masažnimi lističi, ki pomagajo proizvesti več mleka v krajšem času. Črpalka ima higiensko enodelno zasnovo, ki jo je enostavno sestaviti, tako da lahko s črpanjem začnete hitro in enostavno. Zahvaljujoč temu je čiščenje prsne črpalke, bodisi v vroči vodi z milom, v pomivalnem stroju ali sterilizatorju, preprosto in brez stresa. Nikoli ne zapravi niti kapljice Inovativni vgrajeni zaprti sistem pomeni, da gre vse vaše dragoceno materino mleko le v stekleničko, tako da nikoli ne izgubite niti kapljice. Izdelan je iz popolnoma brez BPA in BPS materialov, zato ste lahko prepričani, da ima vaš dojenček izjemno varno hranjenje. Idealno za sesanje na poti Ta preprosta električna prsna črpalka Tommee Tippee, opremljena s tanko napajalno enoto žepne velikosti, je popoln sopotnik in dovolj kompaktna, da jo lahko spravite v previjalno torbo. Je lahek, zato vas ne bo obtežil, in ima diskreten dizajn, ki omogoča tiho sesanje, kjer koli že ste. Izberite nastavitev, ki vam ustreza Na pogonski enoti lahko izbirate med 5 masažnimi in 9 ekspresnimi nastavitvami, ki pomagajo spodbuditi pretok mleka in so hkrati nežne in udobne. Ta prsna črpalka se napaja prek USB-ja in omogoča do 60 minut črpanja brez kabla pri polni polnitvi, kar vam daje svobodo črpanja, kjer koli želite. Spremljajte svoje mleko Črpalka je opremljena tudi s 150 ml otroško stekleničko Closer to Nature in merilno skodelico, tako da lahko spremljate, koliko mleka si črpate, in vidite, kako dolgo ste črpali na LED zaslonu. Vse velikosti naših otroških stekleničk Closer to Nature in Advanced Anti Colic lahko pritrdite tudi na prsno črpalko, tako da se prilagodi vaši edinstveni izkušnji dojenja. Globina: 92 mm Višina: 185 mm Širina: 210 MM Starost: od rojstva do 15 mesecev Enostavno čiščenje in sestavljanje: Primerno za otroke od 3. leta naprej: Enodelni kotiček omogoča enostavno sestavljanje in čiščenje ter je opremljen z zaprtim sistemom, ki preprečuje povratni tok materinega mleka.
out of stock
135,51 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

električna črpalka za prsi tommee tippee

Otroci si zaslužijo najboljše, zato vam predstavljamo Električna črpalka za prsi Tommee Tippee, idealno za tiste, ki iščejo kakovostne izdelke za svoje najmlajše! Dobite Tommee Tippee in druge blagovne znamke in licence po najboljših cenah!Vrste: Električna črpalka za prsi
Razpoložljivost je treba preveriti
184,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Električna prsna črpalka narejena zame. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Električna prsna črpalka narejena zame. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5010415236913)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki