Bosch Vrtalno kladivo sds+ plus-5 10*300/360mm

Cena od 12,14 € do 41,46 €
Bosch Vrtalno kladivo sds+ plus-5 10*300/360mm
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Bosch Sveder za udarno vrtanje SDS plus-5

Sveder SDS plus-5 omogoča vrtanje brez napora. Za nemoteno in gladko delo ima prevleka iz karbidne trdine zareze in žlebove, ki omogočajo lažje prodiranje v material in preprečujejo zagozditev svedra v betonu. Vodeni sveder za lahek začetek vrtanja brez tresljajev ali zdrsavanja omogoča centrirna konica Activeteq, ki ohranja sveder na mestu in s tem zagotovi natančen premer izvrtine. Poleg tega pa tehnologija lotanja in kaljenja AWB poskrbi za manjše tresljaje med vrtanjem, s čimer minimalizira obremenitev uporabnika. Sveder je namenjen vrtanju v zid in beton. Pregleden indikator obrabe označuje, ali je premer izvrtine še vedno znotraj tolerančnega območja za kovinske zidne vložke, in zagotavlja doseganje natančnih rezultatov. Kakovost svedra dokazuje certifikat kakovosti Združenja za preizkušanje svedrov za zid (PGM), ki jamči za upoštevanje strogih tolerančnih vrednosti, natančno vrtanje in čvrsto pritrditev zidnih vložkov. Izdelan je v Nemčiji.
1
12,14 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Bosch Vrtalno kladivo sds+ plus-5 10*300/360mm

Tehnični podatki: serija izdelkov: PRO fitingi Specifikacija: 10 × 300 × 360 mm Besedilo izdelka, fitingi, siva: Pakiranje 1 kos. Bosch
Razpoložljivost je treba preveriti
41,46 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bosch Vrtalno kladivo sds+ plus-5 10*300/360mm. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bosch Vrtalno kladivo sds+ plus-5 10*300/360mm. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3165140028356)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki