Bosch PROGRESSOR 73 mm luknja

Cena od 23,01 € do 49,85 €
Bosch PROGRESSOR 73 mm luknja
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Bosch 73-mm Progressor for Wood&Metal

Žaga za izrezovanje lukenj BiM Progressor ima 2-krat daljšo življenjsko dobo od predhodnice. Žaga je bila na novo oblikovana z Boschevim bimetalnim rezilom z 8-odstotno vsebnostjo kobalta za večjo obstojnost. Poleg tega ima povečan progresivni trak z zobmi, ki omogoča hitrejše reze. To žago za izrezovanje lukenj lahko uporabite za vrtanje lukenj v les, zid iz mavčnih plošč, plastiko, kovino, neželezne kovine in nerjavno jeklo.
1
23,01 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Bosch PROGRESSOR 73 mm luknja

Premer: mm 73Premer v palcih 3Materiali za obdelavo:Obložne ploščeKompozitni materialiPlošče iz deske/plošče iz lepljenega lesaLaminirane plošče/večplastne ploščePolivinilklorid (PVC, PVC)Polipropilen (PP)Polietilen (cevi, profili, palice) (PE)I Bosch
Razpoložljivost je treba preveriti
49,85 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bosch PROGRESSOR 73 mm luknja. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bosch PROGRESSOR 73 mm luknja. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3165140949996)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki