BOSCH Professional vlaknena plošča X-LOCK, 125mm, G36, R780 Best for Metal + Inox (2608619183)

Cena od 1,98 € do 1,99 €
BOSCH Professional vlaknena plošča X-LOCK
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Bosch Vlaknene plošče X-LOCK, 125 mm, G36, luknja v obliki zvezde, R780 Best for Metal + Inox

Vlaknena plošča X-LOCK R780 Best for Metal and Inox je odlična za hitro odstranjevanje materiala pri brušenju kovinskih površin in nerjavečega jekla. Njena samoostrilna keramična zrnata prevleka ustvarja nove ostre rezalne robove med samim brušenjem in omogoča visoko stopnjo odstranjevanja materiala pri večji zrnatosti ter stalno kakovost površine brez obrabe plošče pri bolj fini zrnatosti. Zaradi prevleke s hladilnimi primesmi je plošča idealna za obdelavo površin iz nerjavečega ter plavljenega jekla. Njen podporni material je iz vulkaniziranih vlaken, kar zagotavlja stabilnost med brušenjem. Zamenjava vlaknenih plošč je hitra in preprosta – zahvaljujoč sistemu X-LOCK brez orodja. Plošče so primerne za vpenjanje na X-LOCK ali standardni gumijasti podporni krožnik.
1
1,98 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

BOSCH Professional vlaknena plošča X-LOCK, 125mm, G36, R780 Best for Metal + Inox (2608619183)

Vlaknena plošča X-LOCK R780 Best for Metal and Inox zagotavlja hitro in učinkovito odstranjevanje materiala s kovinskih površin in površin iz nerjavnega jekla. BOSCH Professional
Razpoložljivost je treba preveriti
1,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za BOSCH Professional vlaknena plošča X-LOCK. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka BOSCH Professional vlaknena plošča X-LOCK. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3165140960274)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki