BOSCH Professional 2-delni komplet adapterjev za sistem žag za izrezovanje lukenj EXPERT Power Change Plus, 11 mm, sveder HSS-G, 7,15 x 105 mm (2608900527)

Cena od 21,59 € do 25,57 €
BOSCH Professional 2-delni komplet adapterjev za sistem žag za izrezovanje lukenj EXPERT Power Change Plus
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

BOSCH Professional 2-delni komplet adapterjev za sistem žag za izrezovanje lukenj EXPERT Power Change Plus, 11 mm, sveder HSS-G, 7,15 x 105 mm (2608900527)

Dvodelni komplet adapterjev omogoča hitro menjavo svedrov in žag za izrezovanje lukenj. Uporabljate ga lahko z Boschevim sistemom Power Change Plus, ki ponuja izjemno natančnost in trpežnost. BOSCH Professional
Razpoložljivost je treba preveriti
21,59 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

BOSCH EXPERT adapter Power Change Plus in centrirni sveder HSS-G 7,15x105mm (2 kosa) 2608900527

Največja hitrost menjave vrtin in svedrov! Luknjači so odličen dodatek, vendar je bilo njihovo nameščanje v sveder zelo težavno glede na natančnost rezultata. Strokovnjaki so tako izgubili čas in denar. Z adapterjem EXPERT Power Change Plus lahko luknjač zamenjate v nekaj sekundah zahvaljujoč Boschevemu pametnemu sistemu vpenjanja z enim klikom. Sistem luknjačev Bosch EXPERT Power Change Plus je zasnovan tako, da uporabnikom luknjačev nudi najboljšo možno povezavo z največjo učinkovitostjo. Prihranil vam bo čas in kakovostno opravil tudi najzahtevnejša opravila.
raspoloživo
25,57 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za BOSCH Professional 2-delni komplet adapterjev za sistem žag za izrezovanje lukenj EXPERT Power Change Plus. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka BOSCH Professional 2-delni komplet adapterjev za sistem žag za izrezovanje lukenj EXPERT Power Change Plus. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4059952536736)
Ocene i komentarji
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki