Vileda čistilni set Ultramax box

Cena od 28,90 € do 37,73 €
Vileda čistilni set Ultramax box
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Komplet za čiščenje tal Vileda Ultramax

Pripomočki za čiščenje iz Vilede vam olajšajo nepriljubljena opravila. Komplet vedra in mopa Ultramax bo poskrbel, da bodo vaša tla čista in sijoča. Njegove glavne značilnosti smo za lažjo uporabo zbrali v spodnjih točkah: - Glava krpe se obrača za 180 stopinj , zato lahko brez večjih težav pridete do težko dostopnih mest, - tanka mikrovlakna pralne blazinice se popolnoma prilepijo na površino tal, kjer ujamejo umazanijo in bakterije brez uporabe kemikalij, abrazivna vlakna pa zlahka odstranijo tudi zasušeno umazanijo , - primerno za vse vrste tal , vključno z lesom ali laminatom, - teleskopsko tridelno vijačno palico lahko za udobno rokovanje nastavite do 120 cm.
in_stock
28,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Vileda čistilni set Ultramax Box

Praktičen Ultramax set, ki vsebuje čistilec z držalom in krpo ter vedro z ožemalnikom. Učinkovit set vam omogoča čiščenje brez, da bi si zmočili roke in odlično vpija maščobo in trdovratne madeže. Rokavice niso priložene. Vileda
Razpoložljivost je treba preveriti
34,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Vileda čistilni set Ultramax box. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Vileda čistilni set Ultramax box. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4023103143890)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki