Leifheit set vedro Profi Compact + čistilec tal Profi

Cena od 50,90 € do 79,99 €
Leifheit set vedro Profi Compact + čistilec tal Profi
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Mop z vedrom za tla Profi Compact - LEIFHEIT

Če želite, da bo vaš dom sijoče čist, vam na pomoč priskočijo pripomočki za čiščenje LEIFHEIT. Eden od njih je ta komplet vedra in mopa Profi Compact, ki je idealen za vse vrste tal. Dobro je vedeti: - zahvaljujoč sistemu za ožemanje v vedru boste vedno dosegli idealno vlažen mop, ne da bi se sklanjali ali namakali roke v umazano vodo, - tudi sam del za ožemanje je odstranljiv in ga je mogoče za shranjevanje odstraniti iz vedra - tako se prilega manjšim policam v omari - prevleke so izdelane iz posebnih sintetičnih mikrovlaken, ki odlično vpijajo umazanijo in jih lahko zamenjate po želji, - če se umažejo, jih lahko tudi operete, vendar brez mehčalca tkanin, - zaradi gibljivega sklepa za brisanje v obliki osmice in teleskopske palice lahko dosežete tudi težko dostopna mesta, na primer pod posteljo ali pod omaro, - doseg mopa je 42 cm, prostornina vedra pa 8 litrov.
in_stock
50,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Leifheit Profi XL čistilni set (55092)

Set za čiščenje tal sestavljen iz kompaktnega vedra s prostornino 8 litrov in držala s krpo iz mikrovlaken, ki učinkovito odstrani umazanijo iz vseh vrst tal. Leifheit
Razpoložljivost je treba preveriti
79,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Leifheit set vedro Profi Compact + čistilec tal Profi. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Leifheit set vedro Profi Compact + čistilec tal Profi. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4006501550927)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki