Sony SRS-XV800B modri/črni

Cena od 579,99 € do 699,98 €
Sony SRS-XV800B modri/črni
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Sony SRSXV800 brezžični zvočnik, črn

Brezžični zvočnik Sony SRSXV800 nudi hitro seznanjanje z napravami prek tehnologije Bluetooth 5.2. Nudi možnost predvajanja in polnjenja USB. Naprava z enim polnjenjem baterije deluje do 25 ur. Na zvočnik je mogoče priključiti mikrofon in kitaro. Sony
Razpoložljivost je treba preveriti
579,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Zvočnik SONY SRS-XV800B

Mogočen brezžični zvočnik za zabaveSRS-XV800Ne glede na to, ali želite gostiti epsko zabavo ali uživati v svojem najljubšem filmu ali televizijski oddaji, vam bo ta zvočnik zagotovil izkušnjo, ki jo potrebujete. Zvočnik XV800 zagotovi mogočen zvok, ki napolni celo sobo, ne glede na to, kakšno glasbo poslušate in kje jo poslušate. Zato ne sprejemajte kompromisov, jasno in glasno predvajajte glasbo ter izboljšajte svojo izkušnjo ogleda filmov in televizijskih vsebin z zvočnikom XV800. LIVE LIFE LOUDŽivljenje je treba živeti pri polni glasnosti. To pomeni druženje s prijatelji, glasbo pri polni glasnosti in ples do jutra z razločnim in mogočnim zvokom. Z našo novo ponudbozvočnikov serije X boste uživali v vsakem trenutku zabave, ki vam bo še dolgo ostala v spominu. Mogočen prostorski zvok za večje zabaveZvočnik XV800 je izdelan za zabave, saj ponuja glasen in jasen zvok. Zvočnik ni zgolj dovolj prenosen, da ga lahko enostavno prenašate naokrog, ampak tudi oddaja zvok z vseh strani, kar vašim gostom zagotovi izjemno zvočno izkušnjo ne glede na to, ali stojijo pred njim ali za njim. Izboljšajte izkušnjo s svojim televizorjemNe glede na to, kaj gledate, želite najboljši zvok. Funkcija TV Sound Booster zagotavlja globoke nizke tone in zvok, ki napolni sobo, kar vam zagotovi tako realističen zvok, da se boste počutili, kot da ste vstopili v svet na zaslonu. Pojte karaoke ali igrajte kitaro v zaprtem prostoru ali na prostemZvočnik XV800 vas bo spremljal povsod – v zaprtih prostorih ali na prostem. Ne glede na to, kje ste, lahko preizkusite karaoke ali kitaro. Ohranite popoln nadzor, celo v temiZvočnik XV800 ima priročno in intuitivno ploščo na dotik, ki olajša upravljanje vaših nastavitev. Še boljše, zasveti, da lahko ohranite nadzor, ko se stemni. 
in stock
599,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

SRS-XV800 Prenosni brezžični zvočnik BLUETOOTH

Razpoložljivost je treba preveriti
679,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Sony SRS-XV800B modri/črni. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Sony SRS-XV800B modri/črni. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4548736144026)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki