Lamax Sounder2 prenosni Bluetooth zvočnik

Cena od 59,00 € do 97,00 €
Lamax Sounder2 prenosni Bluetooth zvočnik
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LAMAX Sounder2 zvočnik

ODREZANE CENE – 15% popusta na izbrane slušalke in bluetooth zvočnike znamke LAMAX s promo kodo 24MDC4SI11 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! Zahvaljujoč IP67 certifikatu zdrži celo zelo grobo upravljanje in predvaja z odličnim zvokom s 360° sipanjem vse naokoli – eleganten prenosni Bluetooth 5.0 zvočnik LAMAX Sounder2 lahko vzamete s seboj na pohod v gore, ne bo škodilo niti če pride v stik z vodo in snegom. Na eno polnjenje deluje 12 ur, ima funkcijo NFC in prostoročni mikrofon. LAMAX
Razpoložljivost je treba preveriti
59,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

lamax sounder2 brezžični zvočnik 30W bt5.0 ip67

Oblikovanje Vrsta izdelka:Cylidner Barva izdelka:Črna Stopnja zaščite:IP67 Vrsta izdelka:Prenosni stereo zvočnik Upravljanje glasnosti:Gumbi Vrsta napajanja:Litij-ionska (Li-Ion) baterija Tip.
Razpoložljivost je treba preveriti
97,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Lamax Sounder2 prenosni Bluetooth zvočnik. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Lamax Sounder2 prenosni Bluetooth zvočnik. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8594175354492)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki