JBL Tuner XL, modri/črni

Cena od 168,00 € do 175,90 €
JBL Tuner XL
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

JBL Tuner XL prenosni brezžični zvočnik, DAB/FM radio, črn

ODREZANE CENE – 10% popusta na izbrane slušalke in bluetooth zvočnike znamke JBL s promo kodo 24MDC4SI19 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! JBL Tuner XL prinaša brezžično pretakanje glasbe s pomočjo tehnologije Bluetooth in poslušanje vseh FM/DAB radijskih postaj. JBL
Razpoložljivost je treba preveriti
168,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

JBL Tuner XL - bluetooth radio/zvočnik

Od novic in vremena do glasbe in zabave uživajte v vseh svojih najljubših radijskih postajah na digitalnih frekvencah DAB / DAB + / FM v močnem in kristalno jasnem zvoku JBL Pro. Poslušajte vse, kar imate radi, v kateri koli sobi v hiši: med kuhanjem v kuhinji, med delom v domači pisarni ali sproščanjem na dvorišču ali terasi.Povežite svoj sprejemnik XL s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom prek Bluetootha in hitro in enostavno preklopite z radijskih postaj na osebne sezname predvajanja. Uživanje v glasbi je možno ves dan, saj vgrajena baterija omogoča predvajanje do 15 ur.Nenamerno škropljenje z vodo v kuhinji, kopalnici ali na vrtu ni težava, ker ta naprava vsebuje vodotesno spričevalo IPX7, kar pomeni, da naprava lahko vzdrži nenamerno izpostavljenost vodi do globine 1 metra do 30 minut.Podrobnosti radijskih postaj si lahko ogledate na velikem premičnem LCD-zaslonu z osvetljeno osvetlitvijo, s 5 enostavnimi gumbi za prednastavitev pa lahko hitro in enostavno prilagodite želene radijske postaje.
Na voljo
170,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za JBL Tuner XL. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka JBL Tuner XL. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (6925281970641)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki