JBL Link Portable, modri/črni

Cena od 109,00 € do 149,99 €
JBL Link Portable
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

JBL LINK Portable Bluetooth prenosni zvočnik, 360° Google asistent, siv

Obdajte se z glasbo s pomočjo prenosnega zvočnika JBL LINK. Uživajte v kristalno čistih visokih tonih, ostrih srednjih tonih in globokem, močnem basu. Prenosni impulzi JBL Link se slišijo v vse smeri zahvaljujoč pretvorniku polnega obsega s 360-stopinjskimi zmogljivostmi.
Razpoložljivost je treba preveriti
109,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Zvočnik JBL LINK PORTABLE BLACK črn

Pametni zvočnik JBL LINK PORTABLEJBL Link Portable nudi pogumen, dinamičen 360-stopinjski JBL Pro zvok do osem ur. Naj glasba teče z lahkim pretakanjem preko Wi-Fi ali Bluetooth v katerikoli sobi vašega doma. Z Google pomočnikom* lahko zahtevate določeno glasbo, dostopate do Spotify, YouTube Music in Apple Music in poslušate brez prekinitev. Samo recite »Heyx Google«, da začnete. Zvočnik je popolnoma brezžičen, vodotesen in trpežen, tako da lahko prenese politje po nesreči ali kakšne udarce in modrice. Polni se hitro s priročnim polnilnim podstavkom, ki je lahek za uporabo.*Storitev Google pomočnik je na voljo v določenih jezikih in na določenih območjih. Preverite pred nakupom.JBL 360-stopinjski Pro zvokObkrožite se z glasbo.Uživajte v kristalno jasnih visokih, ostrih srednjih in globokem, močnem basu. JBL Link Portable pulzira zvok v vse smeri zahvaljujoč širokopasovnemu zvočniku s 360-stopinjsko zmožnostjo.Brezžično pretakanje preko Wi-Fi ali BluetoothPretakajte glasbo na vaš JBL Link Portable brez težav. Naj glasba teče preko Wi-Fi ali Bluetooth pretakanja in zlahka dostopajte do vaših Spotify, YouTube Music ali Apple Music brez prekinitev.Prostoročna pomoč od Google pomočnika*Samo recite »Hey Google«, da prosite Google pomočnika naj predvaja vaše priljubljene pesmi in si pridobite lahek dostop do vse vaše glasbe.*Storitev Google pomočnik je na voljo v določenih jezikih in na določenih območjih. Preverite pred nakupom.8 ur prenosnega predvajanjaUjemite zadnji podcast ali avdio knjigo. Potem poslušajte vsako pesem z vašega priljubljenega albuma. Z JBL Link Portable boste imeli še vedno veliko energije na voljo.Popolnoma vodotesenIPX vodotesnost ščiti JBL Link Portable pred vsemi mogočimi nesrečami v gospodinjstvu, ne glede na to, kam ga odnesete.Polnilen podstavekPonovno polnjenje vašega zvočnika je zelo hitro. Povežite polnilni podstavek z električno vtičnico, postavite vaš JBL Link Portable na vrh in se kmalu vrnite k vaši glasbi.Specifikacije:Zvočniška enota: 1x 49 mmIzhodna moč: 20 WFrekvenčni odziv: 65 Hz – 20 kHzRazmerje signal-šum: >80 dBPodprti avdio formati: HE-AAC, LC-AAC, MP3, Vorbis, WAV (LPCM), FLAC, OpusMere (premer x V): 88 x 170 mmTeža: 735 gBrezžično pretakanje: Wi-Fi, Chromecast vgrajen, AirPlay 2 in BluetoothBrezžično omrežje: 802.11a/b/g/n/acRazličica Bluetooth: 4.2Vrsta baterije: Litij-ionska polimerna (3,6 V, 4800 mAh)Čas polnjenja baterije: 3,5 ure @ 5V, 2AČas predvajanja glasbe: do 8 ur
in stock
149,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za JBL Link Portable. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka JBL Link Portable. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (6925281958151)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki