JBL Boombox 2, camo/modri/nature/črni

Cena od 365,00 € do 427,34 €
JBL Boombox 2
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

JBL Boombox 2 - Brezžični Zvočnik

Nov model zvočnikov podjetja JBL, Boombox 2, je najmočnejši prenosni zvočnik z najmočnejšim zvokom JBL Pro Signature. Neverjetno močan in globok bas vam daje občutek, da ste v svojem najljubšem klubu. Vaše zabave ne bo konec, ker bo Boombox 2 neverjetno 24 ur neprekinjeno predvajal vašo najljubšo glasbo.Vzemite ga povsod s seboj, na plažo ali na zabavo ob bazenu, nenaden naliv pa bo zdržal po zaslugi vodotesnega certifikata IPX7 (kar pomeni, da ga je mogoče brez strahu "potopiti" v vodo do 3 metre globine). Odlikuje ga trden dizajn: gladke črte in značilen ročaj za nošenje, pa tudi nova, moderna stranska obloga, ki bo pritegnila pozornost, kjer koli se boste pojavili z njo. Vključuje možnost Party Boost, ki vam omogoča povezavo več združljivih zvočnikov, da še bolj "popestrite" zabavo in povečate intenzivnost glasbe. Za polnjenje zvočnika vam ne bo treba začasno ustaviti zabave: vgrajena baterija vam omogoča polnjenje naprave, ne da bi morali prekiniti predvajanje.
Ni na voljo
365,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

JBL BOOMBOX 2 SQUAD prenosni zvočnik

Prenosni zvočnik JBL BOOMBOX 2 SQUAD odlikuje predvsem močan zvok in dolgotrajna baterija, saj zdrži tudi do 24 ur predvajanja. BOOMBOX 2 SQUAD je vododporen s certifikatom IPX 7. Če vam pa moč enega slučajno ni dovolj, ga lahko preko JBL CONNECT+ povežete z drugimi JBL zvočniki.
Razpoložljivost je treba preveriti
389,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za JBL Boombox 2. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka JBL Boombox 2. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0692528196805)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki