Brit lososovo olje 250 ml

Cena od 8,91 € do 251,14 €
Brit lososovo olje 250 ml
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Brit lososovo olje 250 ml

100 % naravno lososovo olje je super premium prehransko dopolnilo za pse. Lososovo olje uravnoteži razmerje med omega 3 in omega 6 maščobnimi kislinami ter občutno zniža raven holesterola v krvi. Z redno uporabo lososovega olja bo dlaka vašega psa gosta in sijoča. Pomaga pri reševanju nekaterih zdravstvenih težav, kot so lomljivost in izpadanje dlake, pusta dlaka, prhljaj, sušenje in vnetje kože, redka dlaka, alergijske reakcije, težave s pigmentacijo (ne obarva dlake), motnje imunskega sistema, reproduktivne težave pri psi in pri psicah. Je odličen vir omega 3 maščobnih kislin (EPA in DHA), ki pozitivno vplivajo na številne presnovne procese v telesu. Kislina EPA deluje naravno protivnetno, kislina DHA sodeluje pri izgradnji možganskih struktur in mrežnice očesa. Analitske komponente: maščoba 99% Presnovna energija 37MJ / 8900 kcal. Brit je češki proizvajalec, ki se ukvarja s proizvodnjo, razvojem in distribucijo krmil že od leta 1994. Krmo Brit izvažajo v 55 držav Evrope in sveta. Razvoj Brit krme temelji na dolgoletnih izkušnjah in poznavanju zdrave prehrane psov in mačk z največjim upoštevanjem njihovega zdravja in koristi. Strokovnjaki, odgovorni za recepte, so vzreditelji ali lastniki psov. Brit tesno sodeluje s strokovnjaki na tem področju, da bi proizvedel krmo, ki izpolnjuje tudi najzahtevnejše zahteve glede kakovosti.
out of stock
8,91 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Brit Care Dog Salmon Oil 250 ml

100% přírodní lososový olej pro zdravou kůži a lesklou srst. Lososový olej vyrovnává poměr mezi omega-3 a omega-6 mastnými kyselinami a významně snižuje hladiny cholesterolu v krvi. Při pravidelném používání lososového oleje bude srst vašeho psa hustá a lesklá. Pomáhá řešit některé zdravotní problém Brit
Razpoložljivost je treba preveriti
251,14 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Brit lososovo olje 250 ml. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Brit lososovo olje 250 ml. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8594031442844)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki