Carryhome GARDEROBNI PANEL

Cena od 74,90 € do 119,00 €
Carryhome GARDEROBNI PANEL
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Carryhome GARDEROBNI PANEL

Garderobni panel blagovne znamke Carryhome v barvi artisan hrasta je praktičen in stilski dodatek za vaš prostor. Ima 5 obešalnih kljukic, ki omogočajo organizirano shranjevanje vaših oblačil, torbic ali drugih dodatkov. Poleg tega ima tudi poličko, ki je idealna za odlaganje manjših predmetov ali dekorativnih dodatkov. Ta garderobni panel je odlična izbira za tiste, ki želijo optimizirati prostor v svojem domu, hkrati pa ohraniti estetski izgled. S Carryhome garderobnim panelom boste ustvarili funkcionalen in urejen prostor za vašo garderobo.
preorder
74,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Carryhome GARDEROBNI PANEL

Predsoba je prav tako, kot preostali prostori v vašem stanovanju, zelo pomembna! Je prostor, v katerega najprej stopite, ko pridete domov. oleg tega je prostor, ki ga vaši gostje prvega opazijo, ko vas obiščejo. Prav zato je pri izbiri pohištva za predsobo potrebno izbrati kose, ki so praktični in nudijo dovolj prostora za shranjevanje, hkrati pa so tudi vizualno privlačni in se lepo vklopijo v vašo predsobo.   Priznana blagovna znamka CarryHome vam predstavlja elegantno predsobo, ki vas bo očarala na prvi pogled. Odlikuje jo dovršen dizajn, z noto domačnosti.   Garderobni panel, ki je del predsobe, se bo lepo in nevpadljivo podal v prostor. Izdelan je iz kakovostnih materialov. Barva hrasta pričarala občutek topline in domačnosti. Panel ima 3 kljukice, polico in drog za obešanje, kar je zelo praktično. Takoj, ko boste vstopili v predsobo, boste imeli prostor za odlaganje oblačil in drugih dodatkov. Stvari bodo urejene, organizirane in vedno na svojem mestu.   Dimenzija: 90x128x28 cm
preorder
89,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Carryhome GARDEROBNI PANEL

Pohištvo, kamor lahko shranite razne predmete je vsekakor zelo pomembno. Sfunkcionalnim garderobnim panelom si boste zagotovili dodaten prostor za shranjevanje.Izberite takšen panel, ki se bo lepo ujel še s preostalim pohištvom vvaši predsobi ali hodniku.     Garderobni panel je del blagovne znamke Carryhome, ki ponuja kakovostno in funkcionalno pohištvo in dodatke za vaš dom. Panel je izdelan iz kakovostnih materialov. Je v barvi Artisan hrasta.Panel odlikuje dovršen in moderen dizajn.     Panel ima polico, drog za obešanje in 5 kljuk, kamor lahko obesite oblačila in predmete, ki jih želite imeti vedno pri roki.   Dimenzije: 87x100x31 cm
in stock
109,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Carryhome GARDEROBNI PANEL

Garderobni panel blagovne znamke Carryhome predstavlja idealno rešitev za organizacijo vašega hodnika ali predsobe. S svojim posebnim dizajnom in kakovostnimi materiali bo poudaril eleganco vašega doma. Izdelan iz MDF (vlaknena plošča srednje gostote) v čudoviti barvi 'viking hrasta,' okrašen s kontrastnimi temnimi detajli, ta garderobni panel izžareva sodoben videz. Vključuje eno polico za shranjevanje različnih predmetov ter štiri obrešalne kljukice za obešanje oblačil, torb, ali drugih dodatkov. Prav tako vključuje drog za obešanje oblačil, kar pripomore k boljši organizaciji. S svojimi dimenzijami 80 x 107 x 31 cm je ta garderobni panel funkcionalen in privlačen dodatek za vaš dom, ki vam bo pomagal ohranjati red in stil.
preorder
119,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Carryhome GARDEROBNI PANEL. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Carryhome GARDEROBNI PANEL. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom.
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki