Whirlpool FFB 7259 BV EE pralni stroj

Cena od 349,99 € do 450,30 €
Whirlpool FFB 7259 BV EE pralni stroj
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Pralni stroj WHIRLPOOL FFB7259BVEE

Pralni stroj WHIRLPOOL FFB7259BVEEProstostoječi pralni stroj Whirlpool odlikujejo: Velika prostornina 7,0 kg. Energijski razred B. Hitra, energijsko učinkovita centrifuga 1200 obratov na minuto. Ekskluzivna tehnologija 6th SENSE, ki dinamično prilagaja nastavitve vsaki posamezni količini perila in tako zagotavlja idealno nego vseh tkanin. 6TH SENSETehnologija 6TH SENSE: inteligenca za izjemnimi rezultati pranjaTehnologija 6TH SENSE dinamično prilagaja nastavitve pranja za doseganje optimalnih rezultatov, hkrati pa optimizira vire. Po izbiri želenega programa pralni stroj s pomočjo senzorjev in algoritmov prepozna količino perila in vrsto tkanine ter samodejno prilagodi temperaturo, nivo vode in hitrost motorja. To zagotavlja popolno pranje, hkrati pa prihrani energijo, čas in vodo.FreshCare+Nova dimenzija svežine zahvaljujoč sistemu FreshCare+Nežno delovanje pare in gibanje bobna omogočata kroženje zraka znotraj vlaken, kar ohranja oblačila sveža in mehka do 6 ur po končanem ciklu pranja. Poleg tega para pomaga sprostiti vlakna tkanine in zgladi gube.Več brezskrbnosti, tudi če pozabite vzeti perilo iz pralnega stroja - imate več časa za uživanje v stvareh, ki jih imate radiVedno sveža – opcija FreshCare+ poskrbi za bolj sveža oblačila do 6 ur po koncu ciklaBrez gub - para "lika" gube na oblačilih Steam RefreshOsvežite oblačila v 20 minutah s paro, ne da bi zagnali cikel pranja.SteamRefresh je popoln cikel za osvežitev oblačil brez potrebe po popolnem pranju.Če vaša oblačila po 1 dnevu nošenja dišijo po ustaljenem in ni madežev, vklopite 20-minutni cikel SteamRefresh. Ta cikel ustvari tok pare v napravi, ki prodre skozi vlakna, odstrani vse neprijetne vonjave, sprosti tkanino in zgladi gube. Inverterski motorZa dolgotrajno delovanje Inovativni inverterski motor v tem pralnem stroju Whirlpool je zasnovan za dolgotrajno, tiho in zanesljivo delovanje. Uživajte v popolnih rezultatih z dodatnim mirom in tišino. Stopnja umazanijeRezultati po meri. Ta pralni stroj Whirlpool zazna stopnjo umazanosti vašega perila in samodejno nastavi optimalno pranje glede na stopnjo umazanosti perila, tako da lahko vedno uživate v odličnih rezultatih. Fotografija služi samo za prikaz funkcionalnosti izdelka.Izdelek na fotografiji se lahko razlikuje od izdelka, ki ste ga izbrali.  
in stock
349,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Whirlpool FFB 7259 BV EE pralni stroj

Pralni stroj v energijskem razredu B in beli barvi z zmogljivostjo pranja 7 kg in 14 programi. Whirlpool FFB 7259 BV EE ima funkcijo 6. Sense, ki dinamično prilagaja nastavitve vsaki posamezni obremenitvi in zagotavlja idealno nego vseh tkanin. Whirlpool
Razpoložljivost je treba preveriti
450,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Whirlpool FFB 7259 BV EE pralni stroj. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Whirlpool FFB 7259 BV EE pralni stroj. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8003437051098)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki