Samsung WD80T554DBW/S7 pralno-sušilni stroj 4 kg/5 kg/8 kg

Cena od 689,00 € do 889,00 €
Samsung WD80T554DBW/S7 pralno-sušilni stroj 4 kg/5 kg/8 kg
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Samsung WD80T554DBW/S7 pralno-sušilni stroj

Samsung pralno-sušilni stroj WD80T554DBW/S7 z zmogljivostjo pranja 8 kg sodi v energijski razred E/C. Odlikuje ga funkcija AddWash, ki omogoča naknadno vstavljanje kosov oblačil po začetku cikla. Zagotavlja intenzivno odstranjevanje madežev. Ima zmogljivost sušenja 5 kg. Samsung
Razpoložljivost je treba preveriti
689,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

SAMSUNG WD80T554DBW/S7 Pralno sušilni stroj Add Wash

Samsung WD80T554DBW/S7 z Eco Bubble tehnologijo prinaša učinkovito pranje tudi pri nižjih temperaturah. Detergent se pretvori v mehurčke, zato hitreje prodre v tkanino in lažje odstrani umazanijo, hkrati pa ohrani barvo in teksturo ter prihrani energijo.Enostavno in učinkovito pranje perila z zmogljivo umetno inteligenco. WD80T554DBW/S7 si zapomni vaše navade in tako prilagodi pranje, predlaga programe ter pravočasno prikaže informacije. S pomočjo Add Wash vratc lahko pozabljenej kose oblačila dodajate naknadno med pranjem.
Razpoložljivost je treba preveriti
749,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Pralno-sušilni stroj Samsung WD80T554DBW/S7, Add Wash, 8 kg/5 kg, razred E

Add Wash vratca omogočajo dodajenje perila med pranjem. Eco Bubble™ tehnologija prinaša učinkovito pranje tudi pri nižjih temperaturah. Detergent se pretvori v mehurčke, zato hitreje prodre v tkanino in lažje odstrani umazanijo, hkrati pa ohrani barvo in teksturo ter prihrani energijo.Enostavno in učinkovito pranje perila z zmogljivo umetno inteligenco. Zapomni si vaše navade in tako prilagodi pranje, predlaga programe ter pravočasno prikaže informacije. Aplikacija Smart Things vam svetuje glede programov, načrtovanje pranja in odpravljanja težav. Poleg tega samodejno izbere idealno sušenje. S pomočjo Add Wash vratc lahko pozabljenej kose oblačila dodajate naknadno med pranjem. Enostavno je tudi dodajanje ročno opranega perila, ki ga želite le sprati ali ožeti. Vzdržujte higiensko svežino oblačil brez vode in detergenta. Tehnologija za zračno pranje (»Air Wash«) odstrani neprijeten vonj in očisti oblačila, zato vedno sveže dišijo. Neprijeten vonj in 99,9 % bakterij* se odstrani z vročim zrakom. Zato perila ni treba kuhati ali uporabljati nevarnih kemikalij.Očistite perilo globinsko in higienično s paro. Program s higiensko paro izboljša kakovost čiščenja oblačil brez predhodne obdelave. Pralno-sušilni stroj paro spusti iz dna bobna, zato se vsak kos oblačil z njo temeljito prepoji. To odstrani trdovratno umazanijo ter 99,9 % bakterij in alergenov.
0
782,06 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Pralno sušilni stroj Samsung WD80T554DBW/S7

Pralno sušilni stroj Samsung WD80T554DBW/S7 se ponaša z Eco Bubble tehnologijo, ki prinaša učinkovito pranje tudi pri nižjih temperaturah. Detergent se pretvori v mehurčke, zato hitreje prodre v tkanino in lažje odstrani umazanijo, hkrati pa ohrani barvo in teksturo ter prihrani energijo.   Higinsko čiščenje. Očistite perilo globinsko in higienično s paro. Program s higiensko paro izboljša kakovost čiščenja oblačil brez predhodne obdelave. Paro spusti iz dna bobna, zato se vsak kos oblačil z njo temeljito prepoji. To odstrani trdovratno umazanijo ter 99,9 % bakterij in alergenov.   Trpežno delovanje. Tehnologija z digitalnim inverterjem za tišje in močnejše delovanje uporablja močne magnete, vendar porabi manj energije kot univerzalni motorji. Ker v motorju ni več krtačk, je izjemno vzdržljiv.   StayClean predal odstrani ostanke pralnega sredstva. Porabite manj detergenta in opustite nadležno čiščenje predala za pralno sredstvo. StayClean predal omogoča boljše izpiranje detergenta s posebej oblikovanim sistemom izpiranja z vodo. V predalu za prašek je posledično manj grdih ostankov detergenta, zato je čistejši in bolj higieničen.   Intenzivno pranje. Za čisto perilo brez madežev, tudi ko je zelo umazano. Funkcija za namakanje v mehurčkih Bubble Soak pomaga odstraniti najrazličnejše trdovratne madeže, ki lahko nastanejo zaradi krvi, čaja, vina, ličil ali trave. Perilo se temeljito namoči v aktivnih mehurčkih, zato se umazanija in madeži razpustijo ter jih je mogoče učinkoviteje odstraniti.   Več podatkov
Na zalogi
799,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Pralno suąilni stroj Add Wash SAMSUNG WD80T554DBW/S7 8kg/5kg - WD80T554DBW/S7 - 8806090609589

Na zalogi
889,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Samsung WD80T554DBW/S7 pralno-sušilni stroj 4 kg/5 kg/8 kg. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Samsung WD80T554DBW/S7 pralno-sušilni stroj 4 kg/5 kg/8 kg. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8806090609589)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki