Pralni stroj AEG LFR83966OE

Cena 859,99 €
Pralni stroj AEG LFR83966OE
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Pralni stroj AEG LFR83966OE

Pralni stroj 8000 PowerCare z edinstveno tehniko hitro predhodno zmeša pralno sredstvo, pri čemer zagotavlja, da se enakomerno razprši po vaših oblačilih za izjemno čisto perilo. Moč pralnega sredstva aktivira tudi pri 30 °C za izjemne rezultate pranja v manj kot eni uri.POWERCLEAN 59 MIN. POPOLNA ODSTRANITEV MADEŽEV, TUDI PRI NIZKIH TEMPERATURAH*PowerClean 59 min zagotavlja preverjeno popolno odstranitev madežev v manj kot eni uri pri 30 °C.* Zagotavlja, da pralno sredstvo doseže vsako vlakno – tako, da je kratek program enako učinkovit kot dolg program, pri čemer zagotavlja, da se madeži popolnoma odstranijo.*Zunanji preizkus programa PowerClean 59 min 30 °C s 5 kg perila kaže 100-% odstranitev 59 najbolj pogostih madežev v gospodinjstvu.PREDAL UNIVERSALDOSE AKTIVIRA PODS® 60 % HITREJE – ZA MOČNEJŠE HITRO IN HLADNO PRANJE*UniversalDose je edinstveni predal, ki je zasnovan za kapsule PODS® in s posebej zasnovanimi vodnimi curki zmehča, preluknja in v celoti raztopi PODS® v predalu, s čimer jih aktivira 60 % hitreje kot v bobnu. S tem zagotavlja dodatno moč za odstranitev madežev pri hladnem in hitrem enournem pranju.**Notranji preizkus z enournim programom za bombaž pri 30 °C, pri katerem je bila izvedena primerjava uporabe kapsul PODS® v predalu UniversalDose in v bobnuINTERAKCIJA S STROJEM NA NASLEDNJI RAVNI Z AEGCONNECTEDPersonalizirajte nastavitve z aplikacijo My AEG Care in pridobite pametne napotke in predloge. Prilagodite programe pranja in pošljite navodila svojemu stroju, da se prilagodi vašim potrebam in navadam. Pametna in enostavna nega preko vašega pametnega telefona.OSVEŽENA OBLAČILA* IN MANJŠA ZMEČKANOST S FUNKCIJO STEAM REFRESHSteam Refresh nevtralizira vonjave* in zmanjša zmečkanost oblačil, vključno z občutljivimi, v zgolj 25 minutah. Če imate radi dodatno svežino, enostavno dodajte naš aromatski vonj pare. S tem dodamo vonj po sveže opranem perilu.*Zunanji preizkus kaže nevtralizacijo vonja po cigaretnem dimu v programu Steam Refresh.PRECISEWASH Z OPTIMIRANJEM PERILA PRIHRANI DO 40 % ČASA, VODE IN ENERGIJE*PreciseWash samodejno prilagaja porabo energije in nastavitve glede na težo količine perila. S tem pridobite programe pranja po meri, ki pri pranju manjših količin perila skrajšajo čas trajanja ter zmanjšajo porabo energije in vode do 40 %.*Notranji preizkus glede časa trajanja ter porabe vode in energije pri programu za pranje bombažnih oblačil pri 30 °C, optimiziranem s PreciseWash za 1 kg v primerjavi z maksimalno količino perila.
in stock
859,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Pralni stroj AEG LFR83966OE

Pralni stroj AEG LFR83966OE se ponaša s PowerClean 59 min. Popolna odstranitev madežev, tudi pri nizkih temperaturah. PowerClean 59 min zagotavlja preverjeno popolno odstranitev madežev v manj kot eni uri pri 30 °C. Zagotavlja, da pralno sredstvo doseže vsako vlakno – tako, da je kratek program enako učinkovit kot dolg program, pri čemer zagotavlja, da se madeži popolnoma odstranijo.   Predal UniversalDose aktivira Pods 60% hitreje. UniversalDose je edinstveni predal, ki je zasnovan za kapsule PODS in s posebej zasnovanimi vodnimi curki zmehča, preluknja in v celoti raztopi PODS v predalu, s čimer jih aktivira 60 % hitreje kot v bobnu. S tem zagotavlja dodatno moč za odstranitev madežev pri hladnem in hitrem enournem pranju.   Interakcija s strojem na naslednji ravni z AEGConnected. Personalizirajte nastavitve z aplikacijo My AEG Care in pridobite pametne napotke in predloge. Prilagodite programe pranja in pošljite navodila svojemu stroju, da se prilagodi vašim potrebam in navadam. Pametna in enostavna nega preko vašega pametnega telefona.   Osvežena oblačila in manjša zmečkanost s funkcijo Steam Refresh. Steam Refresh nevtralizira vonjave in zmanjša zmečkanost oblačil, vključno z občutljivimi, v zgolj 25 minutah. Če imate radi dodatno svežino, enostavno dodajte naš aromatski vonj pare. S tem dodamo vonj po sveže opranem perilu.   PreciseWash z optimiranjem perila prihrani do 40% časa, vode in energije. PreciseWash samodejno prilagaja porabo energije in nastavitve glede na težo količine perila. S tem pridobite programe pranja po meri, ki pri pranju manjših količin perila skrajšajo čas trajanja ter zmanjšajo porabo energije in vode do 40 %.   Več podatkov   Podatkovna kartica izdelka
Preverite
859,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Pralni stroj AEG LFR83966OE. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Pralni stroj AEG LFR83966OE. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (7332543975426)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki