Pralni stroj AEG LFR61144BE

Cena od 549,99 € do 599,00 €
Pralni stroj AEG LFR61144BE
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Pralni stroj AEG LFR61144BE

Pralni stroj 6000 ProSense® samodejno prilagodi čas trajanja ter porabo vode in energije glede na količino perila, četudi gre za le eno majico ali vaše celotno tedensko perilo. Zagotavlja, da se vaša oblačila perejo le toliko časa, kot je potrebno, da se barve in teksture ohranijo dalj časa.PROSENSE® Z OPTIMIRANJEM PERILA PRIHRANI DO 30 % ČASA, VODE IN ENERGIJE*ProSense® samodejno stehta količino perila, da zagotovi program po meri. Prihrani vam lahko do 30 %* časa, vode in energije. Tipala, ki natančno prilagodijo čas pranja, zagotavljajo najboljšo nego za vsa oblačila. Zagotavlja, da je vaše perilo vsakokrat sveže in na otip kot novo.*Notranji preizkus glede časa trajanja ter porabe vode in energije pri programu za pranje bombažnih oblačil pri 30 °C, optimiziranem s ProSense za 1 kg v primerjavi z maksimalno količino perila.VEČJA PRILAGODLJIVOST S TIMESAVE PLUS – UČINKOVITO PRANJE V NAJKRAJŠEM ČASUEnostavno izberite možnost TimeSave, da skrajšate trajanje cikla do dvakrat, kar vam omogoča učinkovito pranje v najkrajšem možnem času.PROGRAM HIGIENA ODSTRANI VEČ KOT 99,99 % BAKTERIJ IN VIRUSOV*Program Higiena s certifikatom Swissatest je visoko zmogljiv program pranja, ki odstrani več kot 99,99 % bakterij in virusov* z oblačil. Če vzdržujete temperaturo pranja nad 60 °C, lahko zmanjšate tudi alergene.* Preizkušeno za Staphylococcus aureus, Enterococcus faecium, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa in MS2 Bacteriophage z zunanjim preizkusom, ki ga je leta 2021 izvedla organizacija Swissatest Testmaterialien AG (št. testnega poročila 202120117.MIXLOAD 69 MIN PRILAGAJA PROGRAME PRANJE IN VAM PRIHRANI ČASProgram MixLoad 69 min prilagaja porabo energije na podlagi teže perila pri pranju vsakodnevnega mešanega perila. Oblačila opere pri 30 °C in v zgolj 69 minutah. Zagotovite optimalno zmogljivost in izjemne rezultate pranja s programom MixLoad 69 min.INVERTERSKI MOTOR – TRPEŽEN IN ENERGIJSKO UČINKOVITIzkusite daljše energijsko učinkovito pranje z inverterskim motorjem. Izdelan za majhno porabo energije in izjemno dolgo življenjsko dobo, za stalno učinkovito pranje.
in stock
549,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

AEG LFR61144BE 6000 Series pralni stroj, 10 kg, bel

AEG LFR61144BE 6000 Series pralni stroj s sprednjim polnjenjem je umeščen v energijski razred A ter ima porabo energije 51 kWh/ 100 ciklov. Ponaša se z zmogljivostjo pranja 10 kg, Izbirate pa lahko med 10 programi. Pralni stroj ima zmogljiv inverterski motor, ki je energetsko učinkovit in ima daljšo življenjsko dobo. AEG
Razpoložljivost je treba preveriti
599,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Pralni stroj AEG LFR61144BE. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Pralni stroj AEG LFR61144BE. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (7332543974351)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki