Electrolux PerfectCare EW7WO368S pralni stroj 5 kg/8 kg, 847x597x551

Cena od 826,89 € do 896,51 €
Electrolux PerfectCare EW7WO368S pralni stroj 5 kg/8 kg
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Electrolux EW7WO368S pralno sušilni stroj

Pralno-sušilni stroj Electrolux EW7WO368S perilo opere in posuši le z enim priročnim programom suho-suho. Sistem DualCare zazna vrsto in težo perila, nato pa nastavi temperaturo in gibanje bobna za izjemno nego vsakega kosa perila. Tako so oblačila dalj časa videti, kot nova in so takšna tudi na otip. Poživite svoja oblačila z našim parnim sistemom SteamCare s programom FreshScent. Za osvežitev oblačil lahko pri Electroluxu EW7WO368S uporabite paro in s tem prihranite več kot 40 l vode na cikel, hkrati pa zmanjšate zmečkanost oblačil in potrebo po likanju. Za dodatno svežino pa preprosto dodajte dišavo.
Razpoložljivost je treba preveriti
826,89 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Pralno sušilni stroj Electrolux EW7WO368S

Pralno sušilni stroj Electrolux EW7WO368S se ponaša s sistemom DualCare - popolne nastavitve za vaše perilo. Naš sistem DualCare prilagodi cikle glede na vrsto tkanine in skupno težo. Tako je perilo negovano pri ravno pravšnji temperaturi z optimiziranim gibanjem bobna. Pranje in nato sušenje v enem enostavnem postopku. Tako se ohranijo izgled, otip in kakovost vsakega kosa perila.   Sveža oblačila s 96% manj vode. Poživite svoja oblačila z našim parnim sistemom SteamCare s programom FreshScent. Za osvežitev oblačil lahko uporabite paro in s tem prihranite več kot 40 l vode na cikel, hkrati pa zmanjšate zmečkanost oblačil in potrebo po likanju. Za dodatno svežino pa preprosto dodajte dišavo.   Prilagojena nega v krajšem času. Sistem SensiCare stehta vsako količino perila in samodejno prilagodi program, tako se vaša oblačila perejo ustrezno dolgo. Na ta način preprečite prekomerno pranje in poskrbite, da perilo dalj časa ohrani lep izgled in je prijetnejše na otip.   MixCare vam prihrani čas in energijo, ko želite oprati mešano perilo do 5 kg. Pri pranju in sušenju ali samo sušenju funkcija UltraWashDry prilagodi čas in porabo energije količini perila. Pri pranju opere pri 30 °C in samo v 69 minutah.   Gladki vzorec boba Care je še nežnejši do vaših tkanin. Boben Care odlikuje izboljšan vzorec, ki spominja na blazino in ki omogoča gladko drsenje oblačil. Privzdignjeni vzorec ustvari tanek vodni sloj, ki med pranjem pokrije luknje. S tem za vaše tkanine zagotovi še nežnejšo izkušnjo pranja.   Več podatkov   Podatkovna kartica izdelka
Na zalogi
859,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Pralno sušilni stroj ELECTROLUX EW7WO368S

Informacijski list izdelka
in stock
879,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Electrolux PerfectCare EW7WO368S pralni stroj 5 kg/8 kg. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Electrolux PerfectCare EW7WO368S pralni stroj 5 kg/8 kg. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (7332543809028)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki