Bosch WNG254U0BY pralno-sušilni stroj 10 kg/6 kg, 848x598x590

Cena od 1.063,90 € do 1.089,00 €
Bosch WNG254U0BY pralno-sušilni stroj 10 kg/6 kg
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Pralno sušilni stroj Bosch WNG254U0BY

Nimate prostora za sušilni stroj? Nič hudega, pralno sušilni stroj Bosch WNG254U0BY s programom AutoDry suši in pere enako učinkovito. AutoDry avtomatsko ve, kdaj je vaše perilo popolnoma suho, tako da nenehno meri vlažnost ter poskrbi za natančno in nežno sušenje. Popolnoma prilagojeni programi Wash & Dry za vse tipe tkanin, ki vedno zagotovijo najboljše rezultate. Končno je tu pralno-sušilni stroj, ki poskrbi, da lahko oblačila takoj oblečete. Opere in posuši lahko do 6 kg naenkrat oziroma do 10 kg, če izberete le pranje. Pametna tehnologija, kot je EcoSilence Drive, zniža stopnjo hrupa, tako da lahko perilo perete tudi takrat, ko dojenček spi. Prepričani ste lahko, da boste dosegli najboljše rezultate: optimalen počitek in najvišjo učinkovitost pranja – za vse tiste, ki si želimo miru in tišine. Včasih čisto preprosto ni dovolj čisto. Oblačila, kot so tista za dojenčke, so lahko preveč občutljiva, da bi jih prali pri visokih temperaturah. Posebno nego jim lahko namenite s higienskim programom, ki je primeren za perilo, ki se lahko pere le pri nizkih temperaturah. Pri uporabi tega programa se suha oblačila segrejejo do 65 °C – kar tkanine lahko vzdržijo – pri čemer se uničijo bacili in bakterije, čemur sledi še cikel pranja pri nizki temperaturi, kar zagotovi higiensko čisto perilo. Rezultat: varno pranje in higienska čistoča, tudi ko gre za občutljiva oblačila. Prednosti pralno sušilnega stroja Bosch WNG254U0BY: Wash & Dry: učinkovito opere in posuši do 6 kg naenkrat oziroma do 10 kg, če izberete le pranje. AutoDry: nežno posuši vaše perilo do stopnje suhosti, ki jo želite. AntiStain: zanesljivo odstrani do štiri najbolj pogoste tipe madežev (kri, maslo/olje, trava, rdeče vino). EcoSilence Drive™: izjemno energijsko učinkovito in tiho delovanje ter posebej dolga življenjska doba. Wash & Dry 60: manjše količine perila učinkovito opere in posuši v le 60-minutah. Več informacij Podatkovna kartica izdelka
2 - 5 dni
1.063,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

BOSCH WNG254U0BY Pralno sušilni stroj

Pralno-sušilni stroj Bosch WNG254U0BY z rešitvami za higieno in proti madežem učinkovito odstranjuje mikrobe, bakterije in madeže. Učinkovito opere in posuši do 6 kg naenkrat. Učinkovito opere in posuši do 6 kg naenkrat oziroma do 10 kg, če izberete le pranje. Bosch WNG254U0BY se ponaša s Programom Iron Assist-pametna obdelava s paro v vašem sušilnem stroju,ki zgladi posušeno perilo.
Razpoložljivost je treba preveriti
1.089,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bosch WNG254U0BY pralno-sušilni stroj 10 kg/6 kg. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bosch WNG254U0BY pralno-sušilni stroj 10 kg/6 kg. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4242005197187)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki