Nosečniška blazina CEBA Milky Way

Cena od 12,41 € do 18,30 €
Nosečniška blazina CEBA Milky Way
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Nosečniška blazina CEBA Milky Way

Poporodna blazina je nujna za vsako žensko, ki rodi naravno. Vzglavnik prinaša izjemno olajšanje po porodu, zadovoljstvo in potrebno udobje. Lastnosti: Bistveno je, da lahko mati neboleče sedi, ne da bi razdraženo mednožje izpostavila dodatnemu trenju in pritisku ter da se lahko neboleče hrani med sedenjem. Vzglavnik ji omogoča, da jo zaščiti pred bolečinami v mednožju. Vzglavnik je polnjen z majhnimi EPS kroglicami - antialergijsko polistirensko peno, ki se odlično prilagaja telesu in se uporablja v medicinskih blazinah. Izrez na sredini vzglavnika omogoča ženski, da sedi brez pritiska na šive. Poleg tega so otroške blazine Ceba opremljene z dozatorjem materiala, ki vam omogoča prilagajanje glasnosti blazine. Mati ima možnost, da v razpršilnik vlije mikroperlice, ki zmanjšajo prostornino blazine in se prilagodijo njenim individualnim potrebam. Uporabljeni materiali zagotavljajo visoko kakovost izdelka in dolgotrajno uporabo. Dimenzije: 45 x 45 x 10 cm Material: zunanji sloj - 100% bombaž, notranji - ekspandirani polistiren EPS
out of stock
12,41 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

CEBA Poporodni vzglavnik Mlečna cesta

Poporodni vzglavnik je bistvenega pomena za vsako žensko, ki rodi naravno. Vzglavnik prinaša ogromno poporodno olajšanje, zadovoljstvo in prepotrebno udobje.
Razpoložljivost je treba preveriti
18,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Nosečniška blazina CEBA Milky Way. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Nosečniška blazina CEBA Milky Way. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5907672335728)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki