Pasja postelja Wilton Box Bed L 75x60 cm, rjava

Cena od 59,90 € do 1.779,98 €
Pasja postelja Wilton Box Bed L 75x60 cm
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Temno rjava plišasta postelja za pse 60x75 cm Scruffs Wilton L – Plaček Pet Products

Razkošno plišasto krzno postelje zagotavlja toploto in popolno udobje. Površina postelje je zaključena z zlato rjavo obrobo za končni elegantni pasji videz. Spodnja stran pasje postelje ima protizdrsno prevleko. Pasjo posteljo je mogoče prati v pralnem stroju, zato samo vzdrževanje ne zahteva nobenih naporov. To bodo sladke pasje sanje!
preorder
59,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Posteljne gumice Wilton Box Bed rjave L 75x60cm

Postelja s plišasto notranjostjo in nedrsečo spodnjo stranjo. Kolekcijo Scruffs® Wilton odlikuje prešita zunanja tkanina v diamantnem vzorcu. Na hrbtišču je uporabljeno razkošno plišasto krzno, ki zagotavlja toplino in udobje. Površina postelje je zaključena z zlato rjavo obrobo in všitim logotipom. Velikost: 75 x 60 cm.
out of stock
63,13 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Scruffs Pelíšek Wilton Box Bed hnědý L 1 ks

Pelíšek s protiskluzovou spodní částí. Velikost: 75 × 60 cm. Kolekce Scruffs® Wilton nabízí prošívanou vnější látku ve vzoru diamantů. Luxusní plyšový kožíšek je použit na opěrce, poskytuje teplo a pohodlí. Povrch pelechu je zakončen zlato-hnědým lemem a našitým logem. Scruffs
Razpoložljivost je treba preveriti
1.779,98 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Pasja postelja Wilton Box Bed L 75x60 cm. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Pasja postelja Wilton Box Bed L 75x60 cm. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5060143676611)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki