OTROŠKA POSTELJICA KELLY - SIVA

Cena 292,70 €
OTROŠKA POSTELJICA KELLY - SIVA
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

OTROŠKA POSTELJICA KELLY - BELA

Privoščite svojemu malčku kvalitetno in varno otroško posteljo, ki poudarja strast do brezčasne estetike. Postelja Kelly je na voljo v beli in sivi barvi, v komninaciji s hrastom, ki izgleda odlično v vsakem domu in ga modernizira. V kolekciji Kelly so na voljo tudi komoda, nočna omarica ter garderobna omara tako da bo otroška sobica imela vse kar otrok potrebuje za učenje, spanje in igranje!Postelja ima vključen posteljni pod z luknjami, ki omogoča boljšo ventilacijo vzmetnice. MODEREN SKANDINAVSKI STIL ZA PRIJETEN AMBIENTOtroška soba KELLY je na voljo v enostavni barvni kombinaciji bele ali sive barve in hrasta, kar ustvari prijeten skandinavski dizajn, ki se lepo poda v vsak dom in ga modernizira.TIHO ZAPIRANJE ZA LAŽJO VSAKODNEVNO UPORABO IN DALJŠO ŽIVLJENJSKO DOBOVsa vratca in predali pri elementih kolekcije KELLY imajo funkcijo tihega zapiranja, ki pripomore k lažji vsakodnevni uporabi ter preprečuje nastajanje prask in poškodb, zato bo pohištvo dlje časa ostalo lepo ohranjeno in bo izgledalo kot novo.Material:Oplemenitena iverna plošča debeline 18 mmNogice so iz masivnega lakiranega hrastaBarva:Bela mat s hrast dekorjemNa voljo je tudi v kombinaciji sive mat in hrast dekorjaDimenzije:Širina: 124 cmVišina: 90 cmGlobina: 66 cmVišina nogic: 17 cmŠirina med stranskimi letvicami: 5,3 cmMaksimalna nosilnost je 70 kgKolekcija:Artikel je del kolekcije otroškega pohištva KELLY, katero si lahko ogledate TUKAJ. Oglejte si še ostale artikle te kolekcije za stilsko dovršeno in varno otroško sobo!Postelja ima PN-EN 716-1 certifikat varnosti.
out of stock
292,70 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

OTROŠKA POSTELJICA KELLY - SIVA

Iščete varno, kvalitetno in moderno otroško posteljico za svojega malčka? Potem je posteljica KELLY odlična izbira za vas! Ponaša se z brezčasnim skandinavskim dizajnom, ki izgleda odlično v vsakem domu in ga modernizira! Postelja ima certifikat za varnost zato bo vaš otrok na varnem in boste lahko mirno spali. Kolekcija KELLY vključuje tudi komodo, garderobno omaro in nočno omarico.Postelja ima vključen posteljni pod z luknjami, ki omogoča boljšo ventilacijo vzmetnice. MODEREN SKANDINAVSKI STIL ZA PRIJETEN AMBIENTOtroška soba KELLY je na voljo v enostavni barvni kombinaciji bele ali sive barve in hrasta, kar ustvari prijeten skandinavski dizajn, ki se lepo poda v vsak dom in ga modernizira.TIHO ZAPIRANJE ZA LAŽJO VSAKODNEVNO UPORABO IN DALJŠO ŽIVLJENJSKO DOBOVsa vratca in predali pri elementih kolekcije KELLY imajo funkcijo tihega zapiranja, ki pripomore k lažji vsakodnevni uporabi ter preprečuje nastajanje prask in poškodb, zato bo pohištvo dlje časa ostalo lepo ohranjeno in bo izgledalo kot novo.Material:Oplemenitena iverna plošča debeline 18 mmNogice so iz masivnega lakiranega hrastaBarva:Siva mat s hrast dekorjemNa voljo je tudi v kombinaciji bele mat in hrast dekorjaDimenzije:Širina: 124 cmVišina: 90 cmGlobina: 66 cmVišina nogic: 17 cmŠirina med stranskimi letvicami: 5,3 cmMaksimalna nosilnost je 70 kgKolekcija:Artikel je del kolekcije otroškega pohištva KELLY, katero si lahko ogledate TUKAJ. Oglejte si še ostale artikle te kolekcije za stilsko dovršeno in varno otroško sobo!Postelja ima PN-EN 716-1 certifikat varnosti.
out of stock
292,70 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Furnitura OTROŠKA POSTELJICA KELLY - SIVA

Iščete varno, kvalitetno in moderno otroško posteljico za svojega malčka? Potem je posteljica KELLY odlična izbira za vas! Ponaša se z brezčasnim skandinavskim dizajnom, ki izgleda odlično v vsakem domu in ga modernizira! Postelja ima certifikat za varnost zato bo vaš otrok na varnem in Furnitura
Razpoložljivost je treba preveriti
292,70 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Furnitura OTROŠKA POSTELJICA KELLY - BELA

Privoščite svojemu malčku kvalitetno in varno otroško posteljo, ki poudarja strast do brezčasne estetike. Postelja Kelly je na voljo v beli in sivi barvi, v komninaciji s hrastom, ki izgleda odlično v vsakem domu in ga modernizira. V kolekciji Kelly so na voljo tudi komoda, nočna omarica Furnitura
Razpoložljivost je treba preveriti
292,70 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za OTROŠKA POSTELJICA KELLY - SIVA. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka OTROŠKA POSTELJICA KELLY - SIVA. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5903282042810)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki