Furnitura Pograd MAX 2 (80x200 cm)

Cena 666,85 €
Furnitura Pograd MAX 2 (80x200 cm)
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Pograd MAX 2 (80x200 cm)

POGRAD MAX JE ZA VSE TISTE, KI ZA SVOJE OTROKE ŽELIJO NEKAJ VEČ KOT SAMO DOBER SPANECPograd MAX je oblikovan predvsem zato, da lahko svojemu otroku ustvarite varno in ljubko sobico, za kar vam ne bo potrebno odšteti celega bogastva. V kakovost same postelje vas bo prepričala uporaba visoko kakovostnih plošč MDF ter izjemno stabilna konstrukcija. Sama konstrukcija vseh otroških postelj je povezana z zelo močnimi in trdnimi vijaki.V POSTELJI SE BO VSAK OTROK POČUTIL POSEBNO IN VARNOKljučno vodilo ustvarjalcev otroških postelj je ponuditi posteljo, v katerem bo otroški spanec predvsem zdrav in varen. Naravni les in visoko kvalitetne plošče MDF prelakirajo z lakom na vodni osnovi, kateri je brez vonja in ne škoduje zdravju vašega otroka, ter je v skladu z evropskim standardom EN 71/3. Prelakirajo ga kar trikrat, saj s tem zagotavljajo trajnost in jasnost barve. Vsi robovi posteljnega okvirja pa so tudi skrbno zaobljeni, zaradi katerih so postelje primerne tudi za vaše najmlajše. Praktična uporaba in varnost sta zagotovljeni tudi pri ročajih in lestvici.Kaj je MDF?MDF plošče so visoko kvalitetne, homogenost in stabilnost pa omogočata neposredno lakiranje. Izdelane so iz lesnih vlaken (bukev, smreka in jelka) z dodatkom smole. Zaradi svoje odpornosti so odporne tudi na vlago. Material:Visoko kakovostna plošča MDF (16 mm)Dimenzije:Pograd: 134x205x83cm (VxDxŠ) – za vzmetnico 200x80Višina vključenih penastih ležišč skupaj s prevleko je 9 cmPostelja vključuje:posteljna poda in vzmetnicepostelja nima predalaCelotno ponudbo sorodnih izdelkov si lahko ogledate v kategorijah: otroški pogradi.
out of stock
666,85 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Furnitura Pograd MAX 2 (80x200 cm)

Pograd Max je več kot le privlačen kos pohištva. Izdelan je iz kvalitetne MDF plošče, ki je bolj odporna na vlago, praske in poškodbe zato bo vaš pograd dlje časa ostal lepo ohranjen! Je edinstvenega dizajna, ki se lepo poda v vsako otroško sobico in jo naredi bolj moderno Furnitura
Razpoložljivost je treba preveriti
666,85 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Furnitura Pograd MAX 2 (80x200 cm). Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Furnitura Pograd MAX 2 (80x200 cm). Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5902730640400)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki