Furnitura Pograd CARINO 190x80 s predalom + GRATIS ležišči (BELA)

Cena 399,90 €
Furnitura Pograd CARINO 190x80 s predalom + GRATIS ležišči (BELA)
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Pograd CARINO s predalom-Bela ZADNJI KOS

Pograd CARINO s predalom je več kot samo udoben in varen za spanje vašega otroka, saj edinstven dizajn postelje oživi celotno otroško sobico, kjer bo vaš otrok z veseljem prebival v času igre, učenja in izpolnitvi malih otroških sanj. Poleg postelje dobite tudi posteljni pod, penasto ležišče in predal za shranjevanje!KOMPLET 6V1 PRIPRAVLJEN ZA SPANJE!Z nakupom pograda CARINO prejmete posteljni okvir v željeni barvi, priročni posteljni predal, ter GRATIS posteljna poda in penasti ležišči!NA POGRADU CARINO SE BO VSAK OTROK POČUTIL POSEBNO IN VARNOKljučno vodilo ustvarjalcev otroških postelj je ponuditi posteljo, v katerem bo otroški spanec predvsem zdrav in varen. Naravni les in visoko kvalitetne plošče MDF prelakirajo z lakom na vodni osnovi, kateri je brez vonja in ne škoduje zdravju vašega otroka, ter je v skladu z evropskim standardom EN 71/3. Prelakirajo ga kar trikrat, saj s tem zagotavljajo trajnost in jasnost barve. Vsi robovi posteljnega okvirja pa so tudi skrbno zaobljeni, zaradi katerih so postelje primerne tudi za vaše najmlajše.Postelja vključuje:posteljna podaležiščaMaterial:Naraven borov les (22 mm)Dimenzije:Pograd: 150x196x87 (VxDxŠ) – za vzmetnice 190x80Predal: 19x185cm Višina vključenih penastih ležišč skupaj s prevleko je 7 cmMaksimalna nosilnost posameznega ležišča je do 70 kg.Pograd lahko uporabite tudi kot dve enojni postelji. V tem primeru je ena postelja nekoliko višja.
Razpoložljivost je treba preveriti
399,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Furnitura Pograd CARINO 190x80 s predalom + GRATIS ležišči (BELA)

Pograd Carino je odlična izbira za vse, ki želite za vaše otroke le najboljše! Izdelan je iz masivnega borovega lesa in kvalitetnih MDF plošč, zato zagotavlja varen in udoben spanec. Poleg posteljnega okvirja prejmete še penasti ležišči, posteljna poda in predal, kamor lahko pospravite Furnitura
Razpoložljivost je treba preveriti
399,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Furnitura Pograd CARINO 190x80 s predalom + GRATIS ležišči (BELA). Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Furnitura Pograd CARINO 190x80 s predalom + GRATIS ležišči (BELA). Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5902730641735)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki