Kilner Set 6 steklenih kozarcev za otroke - 190 ml

Cena od 29,99 € do 39,45 €
Kilner Set 6 steklenih kozarcev za otroke - 190 ml
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Kilner Set 6 steklenih kozarcev za otroke - 190 ml

Kot nalašč za domačo otroško kašo Brez plastike Za hladilnik in zamrzovalnik Vključno s silikonskim pokrovom
1
29,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Kilner Set 6 steklenih kozarcev za otroke - 190 ml

Kot nalašč za domačo otroško kašo Brez plastike Za hladilnik in zamrzovalnik Vključno s silikonskim pokrovom
1
29,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Kozarčki za otroško hrano 6 kos 190 ml - Kilner

Otroški kozarci Kilner® so idealni za shranjevanje domače otroške hrane v steklu, ne v plastiki. Idealni so za serijsko kuhanje domačih zdravih pirejev za dojenčke ali majhne otroke. Lastna izdelava vam omogoča nadzor nad vsemi sestavinami, zlasti nad vsebnostjo sladkorja in soli. Silikonski pokrovčki so nepredušni in neprepustni, zato jih lahko vzamete s seboj na pot. Komplet vsebuje tri pokrovčke različnih barv: vijolične, rumene in turkizne, skupaj s samolepilnimi nalepkami za dokumentiranje datuma uporabnosti. Te kozarce lahko shranjujete v hladilniku/zamrzovalniku in so primerni za segrevanje v mikrovalovni pečici, če je vsebina popolnoma odmrznjena (v skladu z navodili v navodilih). Priporočamo ročno pranje steklenih kozarcev, da se ohrani dekoracija. Komplet vsebuje: 6 x kozarci Kilner® s prostornino 190 ml, 6 x silikonski pokrovčki. Vsak kozarec je izdelan iz visokokakovostnega natrijevega stekla z nedotaknjeno prozornostjo in enakomerno debelino stene, ki zagotavlja, da ni šibkih mest. Steklene kozarce je mogoče pomivati v pomivalnem stroju. Pokrovčke lahko umivate samo ročno in jih takoj posušite. Steklo je najprimernejše za shranjevanje/konzerviranje ter prenašanje hrane in pijače. Izdelano je iz naravnih sestavin, zato v hrano ne morejo uhajati škodljive kemikalije ali toksini. Steklo ne vsebuje BPA in ne absorbira vonjav, okusov ali madežev. Steklo ni le bolj zdrava izbira, ampak je tudi trajno izdelano in nikoli ni za enkratno uporabo. Kilner® se z našo etiko še naprej bori proti plastičnim odpadkom. Originalna posoda Kilner®, ki jo je izumil John Kilner in Co. v Angliji, je danes enako priljubljena in uspešna kot pred več kot 180 leti. Naša raznolika ponudba izdelkov ponuja preproste rešitve za konzerviranje, pripravo hrane, shranjevanje in prehranjevanje na poti z uporabo visokokakovostnih materialov, ki jih potrjuje kultni logotip blagovne znamke Kilner®.
in_stock
34,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

shumee KIL - Set 6 kozarcev za otroško prehrano 0,19l

set 6 kozarcev, vsak s prostornino 0,19 l, – namenjen shranjevanju hrane za majhne otroke, – iz stekla, silikonski pokrovi, – set 12 nalepk za opis roka uporabnosti ali imena, – uporaba v mikrovalovna pečica in hladilnik, – ročno pranje. Dimenzije: 8 × 6,7 cm (1 kozarec: V x G), 5,3 cm – D. dovod shumee
Razpoložljivost je treba preveriti
39,45 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Kilner Set 6 steklenih kozarcev za otroke - 190 ml. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Kilner Set 6 steklenih kozarcev za otroke - 190 ml. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5010853253749)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki