Pitnik za mačke ø 22 cm Catit Pixi – Plaček Pet Products

Cena od 38,90 € do 43,23 €
Pitnik za mačke ø 22 cm Catit Pixi – Plaček Pet Products
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Pitnik za mačke ø 22 cm Catit Pixi – Plaček Pet Products

Ali ima vaš hišni ljubljenček raje tekočo vodo? Rešitev je ta pitnik, ki pomaga dodajati kisik v vodo in tako spodbuja svež okus. To bo pripomoglo k zadostnemu vnosu tekočine vašega hišnega ljubljenčka, kar pomaga preprečiti nastanek urinskih kamnov, zlasti pri mačkah. Poleg prikupne oblike ima fontana tudi številne uporabne funkcije: - dve ergonomski možnosti pitja - obokan vodni tok ali izvir - filter s trojnim delovanjem mehča vodo in odstranjuje nečistoče - bombažna mreža v zunanji plasti filtra odstranjuje dlake in usedline - aktivno oglje pomaga odstranjevati vonjave in nečistoče - visoko kisla kationska izmenjevalna smola na osnovi gela mehča vodo iz pipe, saj filtrira odvečni kalcij in magnezij - indikator LED opozarja na nivo vode - bela = poln rezervoar, utripajoča rdeča = vodo je treba ponovno napolniti, enakomerna rdeča = prazen rezervoar - samodejni izklop črpalke v primeru praznega rezervoarja - zelo tiha črpalka Dobro je vedeti: pitnik enkrat tedensko operite z mehko gobo in blagim detergentom brez kemikalij ali abrazivnih sredstev. Vse temeljito sperite, da na njem ne ostanejo ostanki mila.
preorder
38,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Fontana Catit Pixi svetlo roza

Mačja fontana je opremljena z energetsko varčno in zelo tiho črpalko, ki se samodejno izklopi, ko je nivo vode prenizek. Filter s trojnim učinkom poskrbi za temeljito prečiščeno vodo. Zelo tiha, energetsko varčna črpalka. Kompaktna, ergonomska oblika - ne zahteva veliko prostora na tleh, fontano je mogoče enostavno dvigniti. Osvetljen indikator nivoja vode: jasno viden indikator stanja napolnjenosti od zunaj. Zaščita pred prelivom. Diskretna nočna lučka - ponoči nežno sveti in kaže pot do vode, ob nizkem vodostaju utripa rdeče. Prostornina : 2,5 l Skupne mere : 20,5 x 20,5 x 17 cm 3-krat učinkovit filter: Bombažna tkanina: filtrira delce umazanije iz vode Aktivno oglje: odstranjuje nečistoče in vonjave iz vode Ionski izmenjevalec: pomaga mehčati vodo Čiščenje fontane: Enkrat na teden operite in sperite vodnjak z mehko gobo in blagim detergentom brez kemikalij ali abrazivnih sredstev. Vse previdno sperite, da nikjer ne ostanejo ostanki mila. Čiščenje filtra : Odstranite filter z dna vodnjaka in ga sperite. Filtra ne umivajte z milom. Če filter vsebuje umazanijo ali druge tujke, ga zamenjajte. (Nadomestni filtri so naprodaj ločeno.) Filter zamenjajte vsake tri do štiri tedne ali takoj, ko se pojavijo znaki kontaminacije (umazanija, ostanki hrane, dlake itd.). Morda bodo potrebne pogostejše menjave, odvisno od okolja ali kakovosti vode, pa tudi, če jo uporablja več živali hkrati. Glejte navodila za uporabo. Čiščenje črpalke: Če sumite, da je črpalka umazana, odprite črpalko in odstranite pokrov rotorja ter odstranite rotor. Odstranite vso umazanijo s propelerja in s tekočo vodo očistite območje, kjer je propeler. Bodite previdni pri ravnanju s tekačem. Če črpalka povzroča hrup, jo očistite, kot je opisano zgoraj, in napolnite rezervoar za pitno vodo z veliko vode, tako da je črpalka popolnoma potopljena. Črpalka ne sme delovati na suho!
out of stock
43,23 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Pitnik za mačke ø 22 cm Catit Pixi – Plaček Pet Products. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Pitnik za mačke ø 22 cm Catit Pixi – Plaček Pet Products. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0022517437162)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki