Razširljiv odcejalnik Extend - Joseph Joseph

Cena od 83,90 € do 96,99 €
Razširljiv odcejalnik Extend - Joseph Joseph
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Razširljiv odcejalnik Extend - Joseph Joseph

Podstavek za kapljanje Extend omogoča povečanje prostora za odcejanje na skoraj dvakratno velikost prvotne površine. Ima vgrajen zamašek za odtekanje vode, tako da lahko vodo odteka v pomivalno korito. Osnovna površina je opremljena z jeklenimi nosilci in je primerna za vse vrste posode, vključno s kozarci. Skodelica za jedilni pribor je odstranljiva. Odcejalnik ima nedrseče nogice, ki zagotavljajo stabilnost. Zlahka ga je mogoče razstaviti, kar boste še posebej cenili med čiščenjem. Dimenzije: 32 x 36,4 x 16,1 cm. 52,7 x 36,4 x 16,1 cm, ko je razstavljen.
in_stock
83,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Sušilec za posodo Joseph Joseph Extend™ - bež. Sušilec za posodo iz kolekcije Joseph Joseph. Model izdelan iz umetne snovi.

in stock
96,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Razširljiv odcejalnik Extend - Joseph Joseph. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Razširljiv odcejalnik Extend - Joseph Joseph. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5028420005721)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki