POLIČKA VIVAN

Cena 50,20 €
POLIČKA VIVAN
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

POLIČKA VIVAN

Naredite otroško sobico še bolj funkcionalno s praktično poličko VIVAN, katero lahko namestite na steno ali pa jo uporabite kot dodatni element na pisalni mizi s katerim boste dobili več delovne površine. Polica VIVAN je na voljo v moderni beli barvi, ki se lepo poda z vsemi barvami. Je del otroške kolekcije otroške sobe VIVAN.SKANDINAVSKI STIL ZA MODERNO IN MINIMALISTIČNO SPALNICOOpremite otroško ali mladinsko sobo z elementi iz kolekcije VIVAN, ki se ponaša z modernim skandinavskim stilom. Ustvarite prijeten in domač ambient v katerem bo otrok z veseljem preživljal svoj prosti čas, se učil, ustvarjal in si vzel čas za počitek. Minimalističen dizajn se odlično poda v vsak dom in se enostavno kombinira z vsemi ostalimi barvami.FUNKCIONALNO POHIŠTVO ZA MAKSIMALNO IZKORIŠČEN PROSTORKolekcija VIVAN se ponaša s funkcionalnostjo, saj je skrbno dizajnirana na način, da je vsak centimeter v vašem domu maksimalno izkoriščen in dobro organiziran. Privoščite svojemu otroku urejeno sobo v kateri bo z veseljem preživljal svoj prosti čas.Material:Oplemenitena iverna plošča debeline 18 mmBarva:Bela + hrastDimenzije:Širina: 94 cmVišina: 18 cmGlobina: 22 cmKolekcija:Artikel je del kolekcije otroškega pohištva VIVAN, katero si lahko ogledate TUKAJ. Oglejte si še ostale artikle te kolekcije za stilsko dovršeno in varno otroško sobo!
out of stock
50,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Furnitura POLIČKA VIVAN

Naredite otroško sobico še bolj funkcionalno s praktično poličko VIVAN, katero lahko namestite na steno ali pa jo uporabite kot dodatni element na pisalni mizi s katerim boste dobili več delovne površine. Polica VIVAN je na voljo v moderni beli barvi, ki se lepo poda z vsemi barvami. Je Furnitura
Razpoložljivost je treba preveriti
50,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za POLIČKA VIVAN. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka POLIČKA VIVAN. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5903282042988)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki