Electrolux pokončni sesalnik ES31CB18SH

Cena od 149,99 € do 166,16 €
Electrolux pokončni sesalnik ES31CB18SH
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Baterijski sesalnik ELECTROLUX ES31CB18SH

Baterijski sesalnik ELECTROLUX ES31CB18SHFunkcionalnost 2-v-1 brezžičnega sesalnika 300 se prilagodi vašim potrebam po hiši. Z odstranljivo ročno enoto za hitro čiščenje manjših nečistoč in ergonomsko obliko je enostavna za uporabo brez odrekanja zmogljivosti.
in stock
149,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Pokončni sesalnik Electrolux ES31CB18SH

Pokončni sesalnik Electrolux ES31CB18SH je hiter, preprost in prinaša razultate. Idealen za vsakodnevno uporabo, uživajte v vidnih rezultatih po hiši z brežičnim sesalnikom 300. Sesalec, ki je enostaven za uporabo, učinkovito odstranjuje prah in delce z vseh površin v vašem gospodinjstvu.   Gladka vodljivost na različnih površinah. Sesalnik, preprost za premikanje in obračanje, zagotavlja prilagodljivo in gladko delovanje na različnih površinah v vašem domu.   Brez kabla, za ponovno polnjenje: Sesalnik poganjajo baterije za polnjenje. Je prenosen in izjemno priročen za hitro in enostavno čiščenje.   Funkcionalnost 2-v-1 brezžičnega sesalnika 300 se prilagodi vašim potrebam po hiši. Z odstranljivo ročno enoto za hitro čiščenje manjših nečistoč in ergonomsko obliko je enostavna za uporabo brez odrekanja zmogljivosti.   Ciklonski filtrirni sistem: Še močnejši ventilator motorja ter 50 % večji naguban filter za dvojno filtriranje izboljšata zmogljivost vašega sesalnika.   Več podatkov
Na zalogi
152,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Electrolux pokončni sesalnik ES31CB18SH. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Electrolux pokončni sesalnik ES31CB18SH. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (7332543972746)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki